İyi akşamlar dostlarim.Aracım 2010 model 180bin km de 2.0 dizel Insignia..2 saat önce aracim şehir içi haraket halindeyken birden ön kaputta duman gördüm içeriye çok yoğun mazot ekzos kokusu gibi bir koku geldi ve durunca rölanti devri yolun titreme devir saatinde oynaklık gördüm.. stop ettim kaputu açtım ve motorun bize göre sol yanından duman geliyordu 5 10 saniye sonra bitti. Tekrar çalışınca aynı sorun oldu... Neden olabilir acaba bilginizden yararlanmak isterim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsigniam bir anda titredi kaputtan duman çıktı
Collapse
X
-
Ynt: İnsigniam bir anda titredi kaputtan duman çıktı
Çıkarın elinizden motor elinizde kalır Allah muhafaza[IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]
Mondeo 2.0 240 hp selectiv
Yorum
-
Yakıt hortumu bağlantısını kontrol edin. Bozuk bir yolda uzun süre gittiyseniz zamanla gevşemiş olan kelepçe sızıntıya neden olmuş olabilir. Hortumdan sızan yakıt aşağısında bulunan sıcak yüzeyle temas ettiğinde buharlaşmıştır. Durup beklediğinizde kesilmesi, daha sonra çalıştırdığınızda devam etmesi bunu göstergesi gibi.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Duman su buharı olmasın sakın.Araç hararet yapmış olabilir.Bence aracı tekrar çalıştırmadan direk çekici ile servise götürün.
Geçmiş olsun.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum