Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniam bir anda titredi kaputtan duman çıktı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsigniam bir anda titredi kaputtan duman çıktı

Yine iyi bence.
    Birşey değil. Doğruca özel servise ve cok daha ucuza halledilir
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      Yakıt hortumu bağlantısını kontrol edin. Bozuk bir yolda uzun süre gittiyseniz zamanla gevşemiş olan kelepçe sızıntıya neden olmuş olabilir. Hortumdan sızan yakıt aşağısında bulunan sıcak yüzeyle temas ettiğinde buharlaşmıştır. Durup beklediğinizde kesilmesi, daha sonra çalıştırdığınızda devam etmesi bunu göstergesi gibi.
      Yaklaşmışsın ama sona doğru uzaklaşmışsın
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
        Yine iyi bence.
        Birşey değil. Doğruca özel servise ve cok daha ucuza halledilir
        Evet hocam özel servise çekmek lazımdı ancak ben sorun olunca direk stop Edip bıraktım kasko mecburen yetkili servise cekiyor... Şimdi ordan tekrar çektirmek lazım falan derken 50 100 lira daha ucuza malolacak diye uğraşmak istemedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
          Orjinal yazı sahibi: ratip
          Yakıt hortumu bağlantısını kontrol edin. Bozuk bir yolda uzun süre gittiyseniz zamanla gevşemiş olan kelepçe sızıntıya neden olmuş olabilir. Hortumdan sızan yakıt aşağısında bulunan sıcak yüzeyle temas ettiğinde buharlaşmıştır. Durup beklediğinizde kesilmesi, daha sonra çalıştırdığınızda devam etmesi bunu göstergesi gibi.
          Yaklaşmışsın ama sona doğru uzaklaşmışsın
          Çan eğrisi uygulanırsa geçerim dersi ama abi ihihi
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Tam diyecektim enjektör contası diye, sorun bulunmuş. Tipik enjektör conta sorunu. Her dizel araçta görülüyor, Ford TDCi'larda da çok rastlanıyor, çok görmüştüm. Kaçırma sonucu duman gelir, malum noktadan kompresyon kaybı oluştuğu için de araç dengesiz çalışır. Conta değişimi sonrası sıkıntı kalmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu
              Tam diyecektim enjektör contası diye, sorun bulunmuş. Tipik enjektör conta sorunu. Her dizel araçta görülüyor, Ford TDCi'larda da çok rastlanıyor, çok görmüştüm. Kaçırma sonucu duman gelir, malum noktadan kompresyon kaybı oluştuğu için de araç dengesiz çalışır. Conta değişimi sonrası sıkıntı kalmaz.
              aynen öyle oldu hocam bana 250 lira civarı tutar dediler ama 150 tl aldılar tabiki sormadım ve ordan uzaklaştım

Yorum

Aynısını bende yaşadım.
                Ama bana 400 TL'ye patladı. Mazot pompası tamir gördü.
                Yalnız sıkıntılı bir durum var. Tam mazot pompasının altında şarj dinamosu var.
                Ve mazot geldiyse eğer şarj dinamosunu elliyor.
                Umarım sıkıntı yoktur.
                Geçmiş olsun tekrardan.

Yorum

İşleniyor...
                X