Merhaba arkadaşlar 1.4 t insignanın tüketim oranlarina baktım 1.6t lpg yerine lpgsiz tercih edilebilir gayet iyi tüketim oranları lakin 1.4 ün performansi nasıl o aklimda soru isareti rampalarda kalkışı gidişi nasıl hantallık varmı tavsiye edermisiniz teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 t kullananlar bakabilir mi tavsiye
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 t kullananlar bakabilir mi tavsiye
Beklenti onemli 1.6 performansi beklemeyin ama genel olarak performansi guzel rampda falan hantalligi yok 1.4 kullanicilari daha iyi bilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Kalkışlar da 1.4 t yada 1.6 t farketmez.. çok iyi diyemem.. fakat rampalarda yada gidişinde performans olarak iyidir.. kalkış için sprintbooster takarsanız iyi olur.. yüksek süratlerde 1.6 t ayırır.. Çok yüksek süratlere çıkmıyorsanız 1.4 t sizi üzmez..
Yorum
-
Rampalarda ve kalkışlarda sıkıntı yaşamıyorum, herhangi bir hantallığı yok. Kişisel beklentiniz yüksek performans ise o konuda yorum yapamayacağım ama normal bir kullanıcı olarak memnunum. Ara hızlanmalarda da gayet tatmin edici. Ben de Lpg'siz kullanıyorum. Ankara şehiriçi tüketimim 8,3 lt/100 km.Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL
Yorum
-
Öncelikle welcome
1.4T'ler kullanıcıya çok yönden avantaj veriyor. Gücü tatmin etmezse yazılım yaptırabilirsiniz, tüketim yüksek gelirse LPG taktırabilirsiniz. İkisini birden yapabilir misiniz bilmiyorum Tek sıkıntısı ulaşılabilir olması için üretildiğinden Cosmo donanımı yok. Stil paket tercih ederseniz Cosmo'ya epey yaklaşmış oluyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Teşekkürler arkadaşlar sağolun sürekli şehir içi kullanacam çok aşırı performans beklentim yok ama rampalarda falan kalkişlarda yanımda bulunanlar abi bu ne ya bu araba ne kadar ağır gibi sözler duyarmıyım mesela ihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ertan55Teşekkürler arkadaşlar sağolun sürekli şehir içi kullanacam çok aşırı performans beklentim yok ama rampalarda falan kalkişlarda yanımda bulunanlar abi bu ne ya bu araba ne kadar ağır gibi sözler duyarmıyım mesela ihihi@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ertan55Teşekkürler arkadaşlar sağolun sürekli şehir içi kullanacam çok aşırı performans beklentim yok ama rampalarda falan kalkişlarda yanımda bulunanlar abi bu ne ya bu araba ne kadar ağır gibi sözler duyarmıyım mesela ihihi
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KahvecioğluOrjinal yazı sahibi: Ertan55Teşekkürler arkadaşlar sağolun sürekli şehir içi kullanacam çok aşırı performans beklentim yok ama rampalarda falan kalkişlarda yanımda bulunanlar abi bu ne ya bu araba ne kadar ağır gibi sözler duyarmıyım mesela ihihi
Yorum
-
Ben de bir 1.4 T kullanıcısı olarak performansından memnunum. Belirli devir aralıklarında da gayet güzel gidiyor araç.
Eski kafa : 1.4 araba gitmez mantığı çoook geride kaldı.
ford 1.0 motordan 180 HP çıkarıyor. 1.0 gitmez diyen adamın 1.6 aracını bi güzel tokatlamak lazım anlayana kadarFikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ertan55Orjinal yazı sahibi: KahvecioğluOrjinal yazı sahibi: Ertan55Teşekkürler arkadaşlar sağolun sürekli şehir içi kullanacam çok aşırı performans beklentim yok ama rampalarda falan kalkişlarda yanımda bulunanlar abi bu ne ya bu araba ne kadar ağır gibi sözler duyarmıyım mesela ihihi
Ek paketlere rağmen afl xenon farlar, hayalet gösterge,otomatik ayarlı deri koltuklar 1.4 lerde alınamıyor.(aracım özel sipariş olmasına rağmen bahsettiğim dınanımları ekletemedim)
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Ben sıkıştırma oranı ve sessizliğinden dolayı A14NET ( 1.4 Turbo ) motoru açıkçası daha başarılı buluyorum. Gerek hızlanmada gerek standart kullanımlarda gayet memnun bırakacak bir motor. Ancak diğer üyelerin de dediğin gibi A16LET performansı beklemeyin. Bu kasanın ideal motoru bence 1.6 Turbo A16LET motordur.
Yorum
-
Motorun performansı iyi sizi üzmez ama şahsi görüşüm aktarma kötü olduğu için motorun gücünden çok çalıyor. 1.4 t 122 bg lik başka bir markanın motoru aynı segmente, insigniadan daha seri, kalkışlarda olsun rampada olsun. Bir diğer hususta makyajlı kasa 1.4 t ler B14Net kodlu makyajsız kasa A14net kodlu astra j'dekilerle aynı koda sahip. Aradaki fark nedir bilmiyorum. Son olarakta hem astra j'de hemde insignida bu motorlar hem turbodan hemde termostat ve devirdaimden sıkıntı çıkartıyor. eğer garanti kapsamında ise aracınız zaten sorgusuz değişim yapıyorlar.
Yorum
Yorum