Abilerim merhaba aranıza katılalı uzun zaman olmadı. 2012 model Cosmo donanımlı insignia almış bulunmaktayız.Aracı yavaş yavaş kurcalamaya başladım.Yalnız gruplarda olsun burada olsun gördüğüm fotoğraflarda gösterge panelinde sadece hız göstergesini görebiliyorsunuz. Benim aracımda ise hız göstergesi kalan mazot ile yapılacak km vs gibi bilgiler alt alt'a sıralanmış biçimde bunları nasıl ayırıp yalnız hız göstergesini görebilirim. Birde aklıma takılan bir şey fanı auto konumda açtığımda çok hoş bi portakal kokulu hava geliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hız Göstergesi
Collapse
X
-
Ynt: Hız Göstergesi
J kasa dizelde de sizin gibiydi .şahsen benim saha çok hoşuma gidiyordu tekrar ayrı ayrı bakmaya gerek kalmıyordu .tek farkı sizin araç biraz yaktığı için sürekli göz önünde vurgu yapması morali bozuyor olabilir2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Hayirli olsun kardes güle güle kullan . Anlik yakit fazla gösteren yeri siyah bantla kapat yola devam böylece raharat rahat gazlarsin moralinde bozulmaz . Sahsen bende rahatsiz oluyorum tüketim degerini gördügümde ayagimi hep gazdan cekiyorum :-)
Yorum
-
eğer polen filtresine portakal kokulu bir parfüm sıkıldıysa , ordan gelebilir,
ben şahsen polen filtremi değiştirirken mutlaka parfüm sıkarım.
Havalandırmayı yada klimayı açınca mis gibi parfüm kokusu alırım.
saygılar.
Saygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
Yorum
Yorum