Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağ ön taraftan gelen cizirti ses ve aku degisimi sonrasi hoparlor sikintisii??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sağ ön taraftan gelen cizirti ses ve aku degisimi sonrasi hoparlor sikintisii??

Merhabalar herkese. Yaklasik bir ay once 2012 1.6t aracimi aldim.yalniz aracta sag on yolcu koltugu tarafindan çısır çısır bir ses geliyor hafiften sinek vıziltisi gibi haliyle kulagim ister istemez sese takiliyor o da sinirimi bozuyor. Belki bu problemi yasayan arkadaslar olmussa bilgi verebilirse cok sevinirim.Bir diger sikintim da gecen haftasonu aku degistirdim ve ne kadar alakali bilmiyorum ama o gunden beri surucu koltugu yanindaki hoparlor cizirdamaya basladi. Bu konuda tecrubeli arkadaslar yardim ederse cok makbule gecer

Ynt: Sağ ön taraftan gelen cizirti ses ve aku degisimi sonrasi hoparlor sikintisii??

Acaba şasemi yapıyorki bir yer iki seste aynı ses olmasın
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Ynt: Sağ ön taraftan gelen cizirti ses ve aku degisimi sonrasi hoparlor sikintisii??

Kuş sesi gibi olan ses eğer kalorifer açık ise 1. kademede fandan geliyodur. Aynı ses bende de mevcut. Eğer yüksek seste problem yok ise Hoparlör soketleri oksit yapıyor ve tam geçirmiyor akımı söküp wd-40 tarzı yağlayıcı ile temizlenmesi gerekli..
      Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
      +DVD 800 Navi
      +19" Jant
      +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
        Acaba şasemi yapıyorki bir yer iki seste aynı ses olmasın
        Yok hocam ayni ses degil ikisi.hoparlorden gelen cizirti aku degisiminden sonra basladi usta radyo ayarlari tekrar yapilmasi gerekebilir aku degisiminden sonra dedi.ne kadar alakali bilmiyorum ama.o ses sadece muzik acikken oluyor ama diger ses surekli az az sinek viziltjsi gibi torpido tarafindan geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil
          Kuş sesi gibi olan ses eğer kalorifer açık ise 1. kademede fandan geliyodur. Aynı ses bende de mevcut. Eğer yüksek seste problem yok ise Hoparlör soketleri oksit yapıyor ve tam geçirmiyor akımı söküp wd-40 tarzı yağlayıcı ile temizlenmesi gerekli..
          Hocam kalorifer acik degilken de geliyor o ses ozellikle sabahlari sogukta daha dikkat cekici acaba rezistans mi diye de aklima geliyor ama bilmiyorum.hoparlor konusunda da yuksek seste sadece o hoparlore sesi verip denedim bir sikinti gozukmuyor dediginizde haklisiniz galiba.yaglamayi kendim yapabilir miyim acaba yoksa direk bir ustaya mi gitsem pek masraf olmaz sanirsam ustaya gitsem de

Yorum

Yağlamayı kendiniz de yapabilirsiniz. Kapı paneli sökümü ile ilgili video linkini paylaşıyorum yardımcı olur.
            https://www.youtube.com/watch?v=Nix952vLy3k
            Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
            +DVD 800 Navi
            +19" Jant
            +Prins Vsı 1.0

Yorum

Selamlar dostum.
              eğer kalorifer açıkken gelen sesten bahsediyorsan bendede geliyor o ses.
              Kalorifer kapalıykende yapıyor bazen.
              Klapeleri açıp kapatıyor gibi geldi bana.
              Autodan normale aldığın zaman sesi kesiyor.
              Mesela kaloriferi çalıştırmadan ayaklara veya öne hava veren düğmeye bas.
              Sesi kesiyor bende.
              bir dene istersen.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OeK
                Selamlar dostum.
                eğer kalorifer açıkken gelen sesten bahsediyorsan bendede geliyor o ses.
                Kalorifer kapalıykende yapıyor bazen.
                Klapeleri açıp kapatıyor gibi geldi bana.
                Autodan normale aldığın zaman sesi kesiyor.
                Mesela kaloriferi çalıştırmadan ayaklara veya öne hava veren düğmeye bas.
                Sesi kesiyor bende.
                bir dene istersen.
                Haklisiniz valla hocam çoğunlukla kalorifer açıkken geliyor o ses.Kalorifer kapaliyken nadiren geliyor. Dediklerinizi deneyim bir. Çok teşekkur ederim.

Yorum

İşleniyor...
                X