Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 İnsignia Yağ Ömrü Göstergesi Hak.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013 İnsignia Yağ Ömrü Göstergesi Hak.

Merhaba ;

2013 model İnsignia 1.6T Cosmo araca sahibim. Aracın şuan ki km 'si 53.700.

Göstergelerde yağ ömrünün %70'e düştüğünü görüyorum. 60.000 bakımına daha var ancak sorun olmasından korkuyorum.

Bu oran araç için bir sorun yaşatır mı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Ynt: 2013 İnsignia Yağ Ömrü Göstergesi Hak.

Bişey olmaz.Son bakımdan beri 1 yıl veya 15.000 km olmadıysa sorun yok.Son bakımda resetlenmemiştir.Resetlersiniz düzelir.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sorun olacak bir durum yokki ? Yağ ömrü gayet iyi değerde... benim bir sonraki bakıma da daha 8.000km var, yağ ömrü yüzde 50 lerde. Ama servise girdiyse bu araç neden sıfırlamadılar o da ayrı bir konu?
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
        sorun olacak bir durum yokki ? Yağ ömrü gayet iyi değerde... benim bir sonraki bakıma da daha 8.000km var, yağ ömrü yüzde 50 lerde. Ama servise girdiyse bu araç neden sıfırlamadılar o da ayrı bir konu?
        Selçuk bey çok teşekkürler Yağ ömrüyle ilgili ilk defa bir gösterge gördüğümden dolayı bilgim yoktu. 60.000 bakıma kadar devam o zaman.

2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          Bişey olmaz.Son bakımdan beri 1 yıl veya 15.000 km olmadıysa sorun yok.Son bakımda resetlenmemiştir.Resetlersiniz düzelir.
          Teşekkür ederim.
          2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

% 10 dan aşağı düşerse uyarır zaten.. % 1 e kadar sorun yok.. hatta uyarı verdiği zaman resetleyip %100 yapabilirsiniz.. fakat 1 sene yada 15000 km hangisi önce dolarsa yağ değişimi yapın ve yağ ömrünü resetletin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
            X