Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OEM jant ve basınç sensörü hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OEM jant ve basınç sensörü hk.

Arkadaşlar merhaba,

2015 model 1.4T aracımı bildiğiniz üzere talihsiz bir kaza sonucu pert olduğu için kaybetmiştim. 2 ay ödeme bekledikten sonra Denizli den şans eseri temiz bir 2014 model 1.4T edition elegance ve Still paketli bularak satın aldım.

Kışlık lastik olarak 18 inç pahalı ve sök tak yaparak lastiklere zarar vermesin diye CMS 536 kodlu janttan almaya karar verdim. Ancak sizlere sormak istediğim orijinal jantlarda bulunan basınç sensörleri bu jantta olmayacak
    ve basınç sensörlerini takmadan araca o şekilde bağlandığında nasıl bir uyarı alırım. Yada bizim araçlara uygun basınç sensörlerini nerden bulurum ve fiyat aralıkları nedir?.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.

Ynt: OEM jant ve basınç sensörü hk.

İnsigniada lastik basınç sensörü varmı?
    2015 leon fr

Yorum

Orjinal jantta bulunan sensoru aktarabilirsin yeni janta. Zaten bir vida ile tutturulmuş. Uyarı konusuna gelince ekranda sürekli bir sarı işaret yanacak. Benim araçta her çalıştırmada ekrana uyarı notu da geliyor. Bazen sinir bozucu olabiliyor.
      insignia 1.6 dizel otomatik cosmo

Yorum

Kış için jantı 17 inçe düşürmek mantıklı hareket. Bırakın sensörler yazlıklarda kalsın. Her mevsim sök tak uğraşılacak iş değil. Uyarı olarak da basıncın ölçülemediği hatasını alırsınız ve kadrandaki lastik basınç sensörü lambası yanar. Elegance kadranında tam olarak nerede nasıl bu uyarıları verir bilmiyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Batugol

Yada bizim araçlara uygun basınç sensörlerini nerden bulurum ve fiyat aralıkları nedir?.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
          Aynı sorun bende de var, kışlık takımda sensör yok, her çalıştırmada uyarı veriyor.
          Sensör alıp taktırayım dedim, tanesi 196.- TL, en çok altı ay kullanılacak takım için
          değmez dedim, almadım.

Yorum

Anlaşılan bu sensör işi baya tuzlu oluyor

sadece uyarı ışığı yakıyorsa problem değil ancak öterse o iş sıkıntı.

Yorum

Sesli ikaz (ötme) yok, yalnızca yazılı ikaz veriyor ekrana.

Yorum

Sensörleri aynı yere taktırmayı unutmayın, mesela sağ önden sökülen teker tekrar sağ öne takılmalı yoksa uyarı verir, yeniden programlamak gerekir.
                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                X