Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 180t yazılım güncelleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 180t yazılım güncelleme

internette bir türlü ulaşamadım arkadaşlar, 2011 model aracımın yazılımını güncellemem gerekir mi diye araştırmaya koyuldum servisi aradım ankara opan ı, güncellemenin içeriğini düzelttiği şeyleri göremiyoruz aracı bağlayıp güncelliyoruz dediler 50 tl civarı bir maliyetle. Ne dersiniz gerekli mi yaptıran var mı?

Ayrıca şimdi aracıma lpg montajı yapılıyor. montaj sonrası yazılım güncelleme yapılırsa lpg için tekrar ayar falan gerekir mi acaba.
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Ynt: İnsignia 1.6 180t yazılım güncelleme

Aracı güncellemenin faydası vardır tabi ki ancak servis kaçak vermiş gibi geldi.
    Yani 2011 model araçlar için güncelleme var ama hangi iyileştirmeler olduğunu bilmiyor.
    Bence başka servislere de sorun daha mantıklı cevap veren olur diye tahmin ediyorum.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

araç güncellemesinden sonra LPG ayar kalibrasyonu yapmanızda fayda var. Her ne kadar OBD li kitler kendi ayar yapıyor olsa da bunu yapın. 20 tl bişey zaten. Hatta şu an montajı yapan yer ücret de almaz.

50 tl de uygun fiyat araç yazılımı güncellemesi için.

kolay gelsin
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Teşekkürler cevaplar için, peki yok mu insignia ya yazılım güncellemesi yaptıran iyileşme kötüleşme herhangi bir değişiklik oluyor mu ?

Yorum

5 tane 180 hp aracım oldu. 3' ü güncelleme geldi. Hepsi güncelleme sonrası gaz tepkileri zayıfladı. Daha fazla esp' ye düşüyor. Ben hep downgrade yaptırdım.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Donanımına göre her araç için farklı farklı yazılım güncellemesi oluyor eğer opel tarafından şasi numaranıza göre bir güncelleme var ise servisinize bilgi verilir yada siz yetkili servise gidersiniz aracınız bilgisayara bağlanır opelim sisteminden kontrol edilir yüklenmesi gereken yazılımınız var ise güncellemesi yapılır yoksa yapılmaz keyfi bir yükleme yapılmıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

o zaman hiç bulaşmayım bu işe teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
              X