Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ön Konsoldan veya Motor Bölümünden Gelen Cızırtı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ön Konsoldan veya Motor Bölümünden Gelen Cızırtı

Orjinal yazı sahibi: ua731
    Orjinal yazı sahibi: ufukk
    Bizim araçta bu gıcırtı sürekli var, yazın da devam ediyor... Videodan ne kadar hissediliyor bilmiyorum ama pek öyle kafaya takılmayacak gibi bir ses değil; çok şiddetli ve rahatsız edici bir ses. Bu sesi kafaya takmayacak bir kullanıcı olduğunu sanmıyorum...

Asya, her zaman gittiğim servise gittim, "aracı bırakın, ön göğüs komple sökülecek" dediler... Yanaşmadım çünkü ses bence göğüsten gelmiyor. ua731'in dediği gibi alttaki borulardan veya başka bir yerden geldiğini düşünüyorum. Aracı normalde eşim kullanıyor, bu yüzden servis servis gezemiyorum... Bana iyi bir servis tavsiyesi lazım,gittiğimde bu sorunu direk teşhis edebilme ihtimali yüksek bir servis arıyorum...
    Opel - Reis bayisini öneririm .. ayrıca sizi de aramızda görmeyi çok isteriz.. Özelden bana ulaşabilirsiniz.. whatsapp grubumuza bekleriz
    whatsapp grup olayı nedir, benide alın

Yorum

Günaydınlar;
      Kartel koruyucunuz varsa zamanla veya bozuk bir yoldan veya kasisten geçince altını vurmuşsanız kartel koruyucuda deformasyon olup egzoz borusuna vs. değebiliyo ve özellikle de ilk çalıştırma sırasında ve devir değişim zamanlarında daha çok hissedilir oluyor.
      2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
        ....
        whatsapp grup olayı nedir, benide alın

Selamlar,

Bazı illerde arkadaşlar daha iyi organize olabilme ve haberleşme için kendi illerindeki arkadaşları bu tür gruplar kurarak davet etmektedirler.

İstanbul olarak düzenli her perşembe buluşmalar yapılmakta ve paylaşımlar ve tanışma oluyor İstanbul haftalık buluşma konusunda buluşma mekanı bilgisi verilmektedir. Konu Linki

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nako84
          Günaydınlar;
          Kartel koruyucunuz varsa zamanla veya bozuk bir yoldan veya kasisten geçince altını vurmuşsanız kartel koruyucuda deformasyon olup egzoz borusuna vs. değebiliyo ve özellikle de ilk çalıştırma sırasında ve devir değişim zamanlarında daha çok hissedilir oluyor.
          Bunu değerlendireceğim, teşekkürler.

Yorum

Opel - Reis bayisini öneririm .. ayrıca sizi de aramızda görmeyi çok isteriz.. Özelden bana ulaşabilirsiniz.. whatsapp grubumuza bekleriz
            Merhaba,
            Özel servis tavsiyeniz var mı? Ben Başarı'ya gidiyorum, oldukça da memnunum ama bu konudaki sıkıntıyla daha önce karşılaşmadıklarını düşünüyorum.
            Buluşmalara gelebilme ihtimalim düşük olsa Whatsapp grubuna da katılırım elbette... Zaten kısa bir süre içerisinde kendime de Insignia almayı düşünüyorum. Umarım yine bir darbe girişimi falan olmaz da bu planımı artık hayata geçirebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukk
              Merhaba,
              Özel servis tavsiyeniz var mı? Ben Başarı'ya gidiyorum, oldukça da memnunum ama bu konudaki sıkıntıyla daha önce karşılaşmadıklarını düşünüyorum.
              Buluşmalara gelebilme ihtimalim düşük olsa Whatsapp grubuna da katılırım elbette... Zaten kısa bir süre içerisinde kendime de Insignia almayı düşünüyorum. Umarım yine bir darbe girişimi falan olmaz da bu planımı artık hayata geçirebilirim.
              Opel garage tavsiye ederim
              İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Bir ara uğrayacağım. Teşekkürler.

Yorum

Nako84 e katiliyorum ayni sorun bende de olmuştu astram da ,kartel muhafaza egzos manifolduna değiyordu,biraz yukarı büktüm yani teması kestim geçmisti , bilginize.

Yorum

Teşekkürler, bu bilgiyi de servise gittiğimde çalışanlara ileteceğim. (Gerçi bizim insanımız bir şey öğrenmeye kaplıdır, her şey bildiğini düşünür. Bir ara Peugeot aracıma serviste bakım yapılırken çalışan elemanı benzin filtresini değiştirmeye ustasını çağırarak ikna edebilmiştim, eleman beni yeni araçlarda benzin filtresi olmadığına ikna etmeye çalışıyordu!)

Yorum

Aynı şey benim başıma da geldi 3 gün önce götürdüm opel garage ye karter muhafaza düzeltildi teması kesildi ses de kesildi
                      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Evet geçen gün ben de Opel Garage'a gittim ve sesi 5-10 dakika içinde ücretsiz (siftah parası) çözdüler. (Bana 1-2 gün önce birisi daha geldi demişlerdi, sanırım o da ahmethamdi55x'miş...)

Sağ olsunlar, ben tutumlarını beğendim. Klasik "sanayi esnafı" tavrı yok;

Ayrıca otomatik şanzıman yağı değişiminin her bakımda yapılmasının faydaları konusunda kendilerini sohbet arasında bilgilendirdim, teşekkür edip "bu tür bilgileri bizimle paylaşmanız çok iyi oluyor, biz de diğer müşterilerimizi bilgilendiriyoruz" dediler. İşte olması gereken servis/tamirci/mühendis düşünce yapısı bu; sürekli öğrenmeye açık olunmalı. Benim servis hala "göğüsten geliyor abi komple sökmemiz lazım göğsü" diyor...

Benzer ses problemi yaşayanlar Opel Garage'a gidebilirler arkadaşlar, 3-5 dakikalık bir işlem...

NOT : Yahoo'ya bir türlü şifre yenileme epostası gelmeyince benzer bir isimle tekrar üye oldum, konu sahibi "ufukk" benim.

Yorum

İşleniyor...
                        X