Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Touch r700 intellink android Telefon Ile baglanma Güncellemesi geldi mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Touch r700 intellink android Telefon Ile baglanma Güncellemesi geldi mi ?

Ben bu güncelleme olayından bıktım.

en sonunda gidip 3.parti bir NAVİ alacağım.

1100 TL ye geliyor, yapmadığı şey yok...

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...n-sd-209445822

Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhatsoylu
      Bu güncelleme 2016 modellere bile henüz gelmedi ki. Şöyle ki: 2016 haziran ve sonrası üretilen araçlarda yüklü geliyor ancak öncesi üretimlerde yok. Ben aracı 1 ay önce aldım ama 03/2016 üretim. Haliyle benim aracımda da yok ve güncelleme yok, planlanan da yok. Muhtemelen olmayacak da...

Benim merak ettiğim, android auto intellilinkle mi alakalı birşey, yoksa beyinle mi?
      Yani ben android auto olan bir intellilink sipariş edebiliyor muyum? Yoksa öyle değil mi?
      2016 model araçlara güncelleme var. Amerika ve Avrupa da yapılıyor. Turkiye de henüz başlamadı tahminim Android Auto Türkiye de yayınlandığında inşallah güncelleme gelir 2016 modeller için. Opel Türkiye çok nazlı çok.
      Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
      Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big

Güzel bir ürüne benziyor. ECO düğmesinin olduğu yer kapalı. Acaba çıkabiliyor mu?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          Orjinal yazı sahibi: mr.big

Güzel bir ürüne benziyor. ECO düğmesinin olduğu yer kapalı. Acaba çıkabiliyor mu?
          Açılır hocam orası, sıkıntı olmaz. açılmasa bile kesmesi çok kolay. Aracın orjinal ekranı diye çok ısrar ettim ama ihtiyaca göre alabilirim bu ürünü...
          Fikrin kadar varsın!

Yorum

Konu hortlayacak ama AndroidAuto yükleten varmı?

Yorum

Ben ankara opal'de yüklettim güncelleyip kullanıyorum baya keyifli sadece kablo ile bağlantı sorun telefon ısınması vb.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
                Ben ankara opal'de yüklettim güncelleyip kullanıyorum baya keyifli sadece kablo ile bağlantı sorun telefon ısınması vb.
                Cevap için teşekkürler.Ne zaman ve kaça yüklettiniz.Birde aracınız kaç model?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
                  Selam araciniz kac modeldi acaba facelift 1 lere olmuyor sadece ekranda Projekt simgesi olanlara oluyor diye biliyorum .

Yorum

İşleniyor...
                  X