Selam arkadaslar baslikdaki özzelik yanlilmiyorsam facelift kasanin 2015 sürümündw var 2014 yok . 2015 yada 2016 sürümündede ayni Navigation sistem bulunuyor bu güncellemenin yapilma ihtimali var mi 2014 ler icin . Tesekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Touch r700 intellink android Telefon Ile baglanma Güncellemesi geldi mi ?
Collapse
X
-
Ynt: Touch r700 intellink android Telefon Ile baglanma Güncellemesi geldi mi ?
Şimdiye kadar böyle bir ihtimal hiç konuşulmadı.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
2015 ve sonrasinin beyin kodu farklıydı sanırım.
.
Hatta mirror link içeren sistemin beyni, 2014 modellerin multimedia beyninden daha ucuz denilmişti.
.
Ama sadece beyin değiştirmek çözüm olurmu bilinmez.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Bu güncelleme 2016 modellere bile henüz gelmedi ki. Şöyle ki: 2016 haziran ve sonrası üretilen araçlarda yüklü geliyor ancak öncesi üretimlerde yok. Ben aracı 1 ay önce aldım ama 03/2016 üretim. Haliyle benim aracımda da yok ve güncelleme yok, planlanan da yok. Muhtemelen olmayacak da...
Benim merak ettiğim, android auto intellilinkle mi alakalı birşey, yoksa beyinle mi?
Yani ben android auto olan bir intellilink sipariş edebiliyor muyum? Yoksa öyle değil mi?
Yorum
-
Arkadaslar az önce opel odak Cevizli bag ile konustum . Benim istedigim sadece Android telefonumun ekranini araca yansitmak . Benim bildigim bu yansitma özelligi 2015 den sonrasinda var . Her neyse servis bana dediki bununla alakali calisma var halihazirda devam ediyor ama kesinlikle olacak yada olmayacak diye bir sey diyemem dedi . Ama calisma sürüyormus . Bence olmayacak birsey deil hatta olmamasi hata . Sonucta ayni cihazlar yazilim farki var bence . Eger bu özellik olursa ne güzel Sygic navigasyonu arabada kullaniriz yada baska apk leri .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxut2015 ve sonrasinin beyin kodu farklıydı sanırım.
.
Hatta mirror link içeren sistemin beyni, 2014 modellerin multimedia beyninden daha ucuz denilmişti.
.
Ama sadece beyin değiştirmek çözüm olurmu bilinmez.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serhatsoyluBu güncelleme 2016 modellere bile henüz gelmedi ki. Şöyle ki: 2016 haziran ve sonrası üretilen araçlarda yüklü geliyor ancak öncesi üretimlerde yok. Ben aracı 1 ay önce aldım ama 03/2016 üretim. Haliyle benim aracımda da yok ve güncelleme yok, planlanan da yok. Muhtemelen olmayacak da...
Benim merak ettiğim, android auto intellilinkle mi alakalı birşey, yoksa beyinle mi?
Yani ben android auto olan bir intellilink sipariş edebiliyor muyum? Yoksa öyle değil mi?
Yorum
-
Velhasıl. Sizin merak ettiğiniz zannediyorum şu:
Benim ana ekranımda projeksiyon özelliği var. Ama ayarlarda sadece apple car play var, android auto yok.
Android auto olanlarda, ayarlar kısmında, apple car play altında android auto bulunuyor... Benimkinde yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serhatsoylu
Velhasıl. Sizin merak ettiğiniz zannediyorum şu:
Benim ana ekranımda projeksiyon özelliği var. Ama ayarlarda sadece apple car play var, android auto yok.
Android auto olanlarda, ayarlar kısmında, apple car play altında android auto bulunuyor... Benimkinde yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serhatsoyluKb diyor. Ben telefondan çektiğim resmi nasıl kb yapayım da koyayım buraya, biraz insaf yahu
Yorum
Yorum