Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Far Sensörü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Far Sensörü

Far sensörü tüne girince yanıyor. Ama sonra tekrar sönmüyor. Sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?
    Diğer sorum;eve takip etme özelliği bazen aktif bazen kendiliğinden pasif e alınıyor. ??

Ynt: İnsignia Far Sensörü

Far sensörü ile aynı şeyi yaşıyorum. Manuel kapıyorum malesef.

Bende sadece o özellik değil, araçta kişiselleştirdiğim menüler değişiyor kendiliğinden... anlam veremiyorum
    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Far sensörü bende de aynı. (2016 cosmo). Eski aracım focus titaniumdu. Karanlığa girince yanardı, çıkınca en geç 5sn sonra sönerdi. Bu belki 5 belki 10 dakika yanık kalıyor. Çözümünü ben de bulamıyorum.

Diğer sorununuz anahtar kullanımıyla alakalı olabilir mi? Anahtarların ayar kaydetme özelliği var ya. İki farklı anahtar kullanıyorsanız (bir gün birini bir gün diğerini alıp kullanma - anahtarları karıştırma gibi) olabilir söylediğiniz şey.

Yorum

Hemen hemen bütün sensorler tünel çıkışında hemen kapatmaz çok bariz bir aydınlık söz konusu değil ise 5-10 sn beklemesi normal ama bu bekleme 5-10 dk ise normal değil.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence sensörün bulundugu yer ile alakali . Camin dibinde kaliyor tünelden cikinca günes karsidan vurmuyorsa ,gökyüzüde cok parlak deilse sönmüyor . Yani Tünelden ciktiniz havada böyle bogucu gündüz ama cok bulutlu ise farlar sönmüyor . Fabrika böyle ayarlamis yapcak bisey yok . Renaul megane vardi onda catir catir calisirdi :-)

Yorum

Görünüyor ki aynı problemi yaşayan ark lar var. Ne diyelim artık can sağlığı olsun. İnsignia can' dır. Ayrıca hava kapalı ise yani güneş direk yoksa da farlar otomatik yanıyor. Neyse artık. Ama sensörlerin çalışma mantığı bu değildir. Gece yada karanlıkta yanar, gündüz yada aydınlıkta söner. O kadar. Malesef

Yorum

Bütün firmaların sensör hassasiyeti aynı değil. 2009 da bir BMW 3 serisi görmüştüm. Yol kenarındaki ağaç gölgesinde bile farları yanıyordu. Yol boyunca her ağaçta yanıp söndü.
              İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhatsoylu
                Far sensörü bende de aynı. (2016 cosmo). Eski aracım focus titaniumdu. Karanlığa girince yanardı, çıkınca en geç 5sn sonra sönerdi. Bu belki 5 belki 10 dakika yanık kalıyor. Çözümünü ben de bulamıyorum.

Diğer sorununuz anahtar kullanımıyla alakalı olabilir mi? Anahtarların ayar kaydetme özelliği var ya. İki farklı anahtar kullanıyorsanız (bir gün birini bir gün diğerini alıp kullanma - anahtarları karıştırma gibi) olabilir söylediğiniz şey.
                yok hocam, tek anahtar kullanıyorum. Bazen km sayacındaki ekranda düzenlediğim menüler gidiyor, yerine yağ ömrü vs istemediğim menüler geliyor. Aynı zamanda Touch R700 ekran saati de geri kalıyor... radyo isimlerini favorilere ekledikten sonra yanlış gösteriyor.
                Fikrin kadar varsın!

Yorum

Benim araçtada far sensörü çok düzgün çalışmıyor. Bazen bu köprülerin altından geçerken hiç yanmıyor, yanarsada 3-4 dk sonra farlar sönüyor. Çok nadir hatırlıyorum karanlık bir yere girer girmez yandığını ve çıkar çıkmaz kapattığını. Bunun bir ayarı falan var mıdır?
                  1.6 CDTI Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post

yok hocam, tek anahtar kullanıyorum. Bazen km sayacındaki ekranda düzenlediğim menüler gidiyor, yerine yağ ömrü vs istemediğim menüler geliyor. Aynı zamanda Touch R700 ekran saati de geri kalıyor... radyo isimlerini favorilere ekledikten sonra yanlış gösteriyor.
                    Kalın yaptığım sorun başta yaygındı ama güncellemeyle düzeltildi. Sizi bu sebeple servise çağırmadılar mı? Çağırmadılarsa veya güncelleme yapılıp da düzelmediyse servise başvurun. 2 yıldır falan saat sorunu yaşayan duymadım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post

Kalın yaptığım sorun başta yaygındı ama güncellemeyle düzeltildi. Sizi bu sebeple servise çağırmadılar mı? Çağırmadılarsa veya güncelleme yapılıp da düzelmediyse servise başvurun. 2 yıldır falan saat sorunu yaşayan duymadım.
                      Ben aracı ikinci el aldığım için çağıramamış olabilirler... vakit bulunca gideceğim toptan sorunlarım için inşallah.
                      Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                      X