Herkese Selam, Vale modu nedir. Nasıl aktif edebiliyoruz. Yardımınız ricası ile. Teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia vale modu/ sport 2016 dizel
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia vale modu/ sport 2016 dizel
Hocam bendede 2016 sport var. Bildiğim kadarıyla vale modu aracın özelliklerini kısıtlıyor. Siz aracınızı valeye "vale mod" ile teslim ettiğinizda belli bir hız ve devirin üstüne çıkamıyor diye biliyorum. bu arada ben aracımı valeye vermem
Yorum
-
IntelliLink içerisinde bir menü, radyo vs. elektronik kısımlarda bir kısıtlama yapıyor, aracın çekişine etkisi yok, arabalar tırdan bayiye indiğinde bu mod açık oluyor diye biliyorum.InsigniaTEAM
Yorum
-
Bu mod benim mondeo aracımda var.Bu mod uyarlanarak müzik sistemi,maksimum hız gibi özellikler kısıtlanabiliyor.Sanırım bunun gibi bişeydir sizdekide.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MuratDHerkese Selam, Vale modu nedir. Nasıl aktif edebiliyoruz. Yardımınız ricası ile. Teşekkürler
.
hizmet modundan çıkarkende muhtemelen aynı kodu isteyecektir. O yüzden yazdığını şifreyi unutmayın.
.
neleri kısıtladığına hiç bakmadım.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: MuratDHerkese Selam, Vale modu nedir. Nasıl aktif edebiliyoruz. Yardımınız ricası ile. Teşekkürler
.
hizmet modundan çıkarkende muhtemelen aynı kodu isteyecektir. O yüzden yazdığını şifreyi unutmayın.
.
neleri kısıtladığına hiç bakmadım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: MuratDHerkese Selam, Vale modu nedir. Nasıl aktif edebiliyoruz. Yardımınız ricası ile. Teşekkürler
.
.
Merhaba
.
Hizmet modu vale modu ile aynı.
.
İçeriğini bilmiyorum ama muhtemelen aracın hızını kısıtlama, müzik sistemini kapatma gibi fonksiyonları vardır.
.
Aracı geçici süre teslim ettiğiniz park gorevlisi, yıkama çalışanı gibi kişilerin aracı hızlı veya hor kullanıp zarar vermesini engellemeye yönelik kısıtlamalar yapıyordur diye tahmin ediyorum.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: MuratDHerkese Selam, Vale modu nedir. Nasıl aktif edebiliyoruz. Yardımınız ricası ile. Teşekkürler
.
.
Merhaba
.
Hizmet modu vale modu ile aynı.
.
İçeriğini bilmiyorum ama muhtemelen aracın hızını kısıtlama, müzik sistemini kapatma gibi fonksiyonları vardır.
.
Aracı geçici süre teslim ettiğiniz park gorevlisi, yıkama çalışanı gibi kişilerin aracı hızlı veya hor kullanıp zarar vermesini engellemeye yönelik kısıtlamalar yapıyordur diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXNerede gordunu vale midunu
Eskiden kontagi 20 sn basili tutunca tasima moduna gecer
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
[quote=sedat 8266 ]
Orjinal yazı sahibi: FacomXNerede gordunu vale midunu
Selam Kontak yok derken ?
Yorum
-
[quote=kemal6190 ]
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: FacomXNerede gordunu vale midunu
Selam Kontak yok derken ?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum