Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konya Özkaymak Opel sorunu çözemedi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Konya Özkaymak Opel sorunu çözemedi

Merhabalar ağabeylerim Ben Forum'a yeni Üye oldum zaten insignia araca mı alalı Daha alalı bir hafta oldu önce aracımı tanıtayım aracım 2009 model 2000 motor 160 beygir Cosmo extralı bir araç aracımızda ki sıkıntılar şunlar iki koltuk ısıtması çalışmıyor koltuk ısıtmaları açtığımızda tam ısınacak iken bir dakika sonra kapanıyor elektrikli hafızalı koltuklar bütün fonksiyonları çalışıyor önceden hafızaya alınmış bir ayarı var o ayarı çağırdığımız de oraya geliyor ama yeni bir Hafıza tanımlayamıyorum cihaza bağladığımızda hiçbir sorun çalışmayan akşamı çıkmıyor sunroofu kapatınca arka tarafı biraz daha içeride kalıyor geri vitese takınca aynaların İkisi de iniyor ve DVD 800 D Türkiye haritası yok bugün Konya Özkaymak Opel gittim Birkaç tane CD denediler ama olmadı bizdeki cd ler uymuyor şehir dışından bir bayiye güncelleme yaptırın dediler bu konular hakkında sizlerinde görüşünü almak istiyorum aracında bu sıkıntıları yaşayanlar oldu mu abilerim yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın telefondan yazıyorum Saygılarımla

Ynt: Konya Özkaymak Opel sorunu çözemedi

Isitici pedlerinizde sorun oldugu icin 1 dk son kapaniyor
    Hafizaya almak icin once rakama basili tutun sonra m harfine basili tutun hafizaya alir
    Dvd800 icin cd yi bulmaniz gerekiyor her bayide olmaya bilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi hafiza için önce rakama basılı tutunca kayıtlı hafızaya gidiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: huseyin42
        Abi hafiza için önce rakama basılı tutunca kayıtlı hafızaya gidiyor
        Tersini yap

Yorum

Geri vitese takınca benim bildiğim sadece sağ ayna aşağı doğru iniyor, eğer inmesini istemiyorsan menüden konfor ayarlarından kapatabilirsin.
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260
            Geri vitese takınca benim bildiğim sadece sağ ayna aşağı doğru iniyor, eğer inmesini istemiyorsan menüden konfor ayarlarından kapatabilirsin.
            Yıllara göre değişkenlik var kimisinde ikisi birden iniyor kimisinde tek sağ taraf bu özelliği menüden açıp kapatabiliyorsunuz

ben aynaları kullandığım için bu özelliği kapatıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260
              Yıllara göre değişkenlik var kimisinde ikisi birden iniyor kimisinde tek sağ taraf bu özelliği menüden açıp kapatabiliyorsunuz

ben aynaları kullandığım için bu özelliği kapatıyorum
              2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

M 1 2 yazan tuş takımını değiştricen ucuz birşey bende öyle düzeldi

Yorum

tersini yapınca da aynısı oluyor yine hafızaya gidiyor bende tuş takımından şüpheleniyorum tuş takımından olduğunu nasıl analarım tuş takımını sökünce bilebilirmiyim

aynalar için menüde sadece açma ve kapama var sağ sol aynada diye seçemiyorum gördüğüm insignalarda tek ayna iniyor bende ikiside

Yorum

Orjinal yazı sahibi: huseyin42
                    tersini yapınca da aynısı oluyor yine hafızaya gidiyor bende tuş takımından şüpheleniyorum tuş takımından olduğunu nasıl analarım tuş takımını sökünce bilebilirmiyim

aynalar için menüde sadece açma ve kapama var sağ sol aynada diye seçemiyorum gördüğüm insignalarda tek ayna iniyor bende ikiside
                    Hafızaya alırken m ve 1 e basınca bip diye ses gelir ama sende m tuşu işlemediği için seste gelmiyordur ordan anlarsın. Aynayı bilemedim başıma gelmedi.

Yorum

Sağolun abiler verdiğiniz bilgiler için

Yorum

İşleniyor...
                      X