Merhabalar ağabeylerim Ben Forum'a yeni Üye oldum zaten insignia araca mı alalı Daha alalı bir hafta oldu önce aracımı tanıtayım aracım 2009 model 2000 motor 160 beygir Cosmo extralı bir araç aracımızda ki sıkıntılar şunlar iki koltuk ısıtması çalışmıyor koltuk ısıtmaları açtığımızda tam ısınacak iken bir dakika sonra kapanıyor elektrikli hafızalı koltuklar bütün fonksiyonları çalışıyor önceden hafızaya alınmış bir ayarı var o ayarı çağırdığımız de oraya geliyor ama yeni bir Hafıza tanımlayamıyorum cihaza bağladığımızda hiçbir sorun çalışmayan akşamı çıkmıyor sunroofu kapatınca arka tarafı biraz daha içeride kalıyor geri vitese takınca aynaların İkisi de iniyor ve DVD 800 D Türkiye haritası yok bugün Konya Özkaymak Opel gittim Birkaç tane CD denediler ama olmadı bizdeki cd ler uymuyor şehir dışından bir bayiye güncelleme yaptırın dediler bu konular hakkında sizlerinde görüşünü almak istiyorum aracında bu sıkıntıları yaşayanlar oldu mu abilerim yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın telefondan yazıyorum Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konya Özkaymak Opel sorunu çözemedi
Collapse
X
-
Ynt: Konya Özkaymak Opel sorunu çözemedi
Isitici pedlerinizde sorun oldugu icin 1 dk son kapaniyor
Hafizaya almak icin once rakama basili tutun sonra m harfine basili tutun hafizaya alir
Dvd800 icin cd yi bulmaniz gerekiyor her bayide olmaya bilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260Geri vitese takınca benim bildiğim sadece sağ ayna aşağı doğru iniyor, eğer inmesini istemiyorsan menüden konfor ayarlarından kapatabilirsin.
ben aynaları kullandığım için bu özelliği kapatıyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: mehmet_5260Geri vitese takınca benim bildiğim sadece sağ ayna aşağı doğru iniyor, eğer inmesini istemiyorsan menüden konfor ayarlarından kapatabilirsin.
ben aynaları kullandığım için bu özelliği kapatıyorum2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
-
tersini yapınca da aynısı oluyor yine hafızaya gidiyor bende tuş takımından şüpheleniyorum tuş takımından olduğunu nasıl analarım tuş takımını sökünce bilebilirmiyim
aynalar için menüde sadece açma ve kapama var sağ sol aynada diye seçemiyorum gördüğüm insignalarda tek ayna iniyor bende ikiside
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: huseyin42tersini yapınca da aynısı oluyor yine hafızaya gidiyor bende tuş takımından şüpheleniyorum tuş takımından olduğunu nasıl analarım tuş takımını sökünce bilebilirmiyim
aynalar için menüde sadece açma ve kapama var sağ sol aynada diye seçemiyorum gördüğüm insignalarda tek ayna iniyor bende ikiside
Yorum
Yorum