Arkadaslar benim aracimin vitesleri cok kemikli geciyor özellikle birinci vitese cok zor giriyor bazen yavaslayinca 1 e almak istiyorum cok zor girdigi icin 2 ile devam ediyorum bu seferde cok devirsiz oluyor sorun ne acaba sanziman yagi mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 2.0 disel facelift vites gecisleri sorun lu mu ?
Collapse
X
-
Ynt: Insignia 2.0 disel facelift vites gecisleri sorun lu mu ?
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Arkadaslar benim aracimin vitesleri cok kemikli geciyor özellikle birinci vitese cok zor giriyor bazen yavaslayinca 1 e almak istiyorum cok zor girdigi icin 2 ile devam ediyorum bu seferde cok devirsiz oluyor sorun ne acaba sanziman yagi mi ?
Yürüyen araba 1.nci vitese alınmaz, zorlama gayet normal.
Yorum
-
Çok benzeri araç yeniyken benim de başıma geliyordu. Durduğum yerde bire takmakta zorlanmalar, ikinci viteste yüksek devire çıktığımda üçe geçirememeler gibi. Yetkili servise başvurdum, vites kolu ayarı yapıldı. Bu işlemden sonra ilk zamanlar sorunum %95 oranında çözülmüştü, nadiren yapıyordu yani. Şimdi ise hatırlamaya çalışıyorum ve en son ne zaman yaptığını bulamıyorum. Kendimce parçaların zamanla aşınıp birbirlerine alışmalarına yoruyorum.
Ben bunu daha 5000 km'deyken yaptım ve geciktirmedim. Şu an araç 35000 km'de. Sizin aracı bilmiyorum, yeniyse parçaların birbirlerine alışmalarını bekleyebilirsiniz. Sorun zamanla devam ederse daha ayrıntılı bir teşhis için araç incelenebilir.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: kemal6190Arkadaslar benim aracimin vitesleri cok kemikli geciyor özellikle birinci vitese cok zor giriyor bazen yavaslayinca 1 e almak istiyorum cok zor girdigi icin 2 ile devam ediyorum bu seferde cok devirsiz oluyor sorun ne acaba sanziman yagi mi ?
Yürüyen araba 1.nci vitese alınmaz, zorlama gayet normal.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişÇok benzeri araç yeniyken benim de başıma geliyordu. Durduğum yerde bire takmakta zorlanmalar, ikinci viteste yüksek devire çıktığımda üçe geçirememeler gibi. Yetkili servise başvurdum, vites kolu ayarı yapıldı. Bu işlemden sonra ilk zamanlar sorunum %95 oranında çözülmüştü, nadiren yapıyordu yani. Şimdi ise hatırlamaya çalışıyorum ve en son ne zaman yaptığını bulamıyorum. Kendimce parçaların zamanla aşınıp birbirlerine alışmalarına yoruyorum.
Ben bunu daha 5000 km'deyken yaptım ve geciktirmedim. Şu an araç 35000 km'de. Sizin aracı bilmiyorum, yeniyse parçaların birbirlerine alışmalarını bekleyebilirsiniz. Sorun zamanla devam ederse daha ayrıntılı bir teşhis için araç incelenebilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineEn basitinden başlayalım. Debriyaj pedalına tam dibe kadar bastığınızdan emin olun önce. Paspas v.b.engel olmasın..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineYakın zamanda debriyajınızı zorlayarak aracınızı kullandınız mı? Dik bir yokuşta geri geri çıkmak veya araç yüklü iken yokuşta kalkış gibi..
Yorum
Yorum