Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Kapi Alti Isikli Logo Rengi Soldu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Kapi Alti Isikli Logo Rengi Soldu

Herkese merhaba arkadaslar benim sorunum Aliexpresten aldigim kapi alti isikli logo ile alakali ilk 1 2 ay gayet güzel calisan uygulama daha sonra opel yazan sari kisim beyaza döndü ne yapmam gerek ? Satan adi insan da yenisini yollamadi nasil cözülür bu durum ? Tesekkürler

Ynt: Insignia Kapi Alti Isikli Logo Rengi Soldu

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
    Herkese merhaba arkadaslar benim sorunum Aliexpresten aldigim kapi alti isikli logo ile alakali ilk 1 2 ay gayet güzel calisan uygulama daha sonra opel yazan sari kisim beyaza döndü ne yapmam gerek ? Satan adi insan da yenisini yollamadi nasil cözülür bu durum ? Tesekkürler
    Aynı durum benim başıma geldi. Aracın kendi kapı altı ışıklarının yerine verilen opel logolu ışıklar bir süre sonra soluyor.
    Ülkemizde de bunlardan sarı olmayan mavi renkli olanları var, onlardan bakın derim ama aldığınız ürün 10-15 liralık olursa aynı sorunu yaşayacaksınız bir süre sonra, 40-50 liralık gerçekten kaliteli olanları var. Ben sorunu böyle çözdüm.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arada kullanılan filim sıcaklıktan dolayı deforme oluyor yapılması gereken aradaki micro filmi değiştirmek o nuda bulamıyorsunuz yenisini almak gerekiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yorumlar icin tesekkürler artik bizde abay daha kalitesini aliriz . :-)

Yorum

İşleniyor...
        X