Arkadaşlar ST araçlarda logolonun olduğu (yan)camda rezistans mı var yoksa uzaktan kumandanın bişeyleri midir onlar. Servis öyle dedi merak ettim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yan cam rezistans
Collapse
X
-
Ynt: Yan cam rezistans
Bende bunu fark ettim ama rezistanstidir dedim hic önemsemedim ama aracim buz tuttugunda ki hergun tutuyor rezistansi calistirip bi bakacam eriyormu buz diye . Ama eger rezistansa cok gereksiz ora erise ne olur erimese ne olur ön cami isitmali yapsaydilar ya.
-
Orjinal yazı sahibi: denzArkadaşlar ST araçlarda logolonun olduğu (yan)camda rezistans mı var yoksa uzaktan kumandanın bişeyleri midir onlar. Servis öyle dedi merak ettim.
Yorum
-
Evet Kemal bey kardeşim öyle oluyor. Zaten arka çalışırken camı elleyince sıcaklık belli oluyor, yanlarda öyle bir şey yok soğuk. Bana servisteki arkadaşlar uzaktan kumandayla ilgili bir şey olabilir, astralarda öyleydi falan demişlerdi.
Sağolasın Allah razı olsun2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzEvet Kemal bey kardeşim öyle oluyor. Zaten arka çalışırken camı elleyince sıcaklık belli oluyor, yanlarda öyle bir şey yok soğuk. Bana servisteki arkadaşlar uzaktan kumandayla ilgili bir şey olabilir, astralarda öyleydi falan demişlerdi.
Sağolasın Allah razı olsun
Yorum
-
[quote=Cnrcnk ]
Bizim yan aynalar için rezistans olayı arka cam ile aynı andamı çalışıyor. Bende polo varken yan aynaların ısıtma düğmesi farklı yerdeydi, arka cam rezistan farklı yerdeydi.
Bu arada 2016 insignia sport için soruyorum
[/quotAyni anda calisiyor kardesim :-)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Keske ön camda isitmali olsaydi . Hic yoktan iyidir yan ayna isitmasi . Bu arada kardes sen aracina android telefon ekranini yansitabiliyor musun ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CnrcnkOrjinal yazı sahibi: kemal6190Keske ön camda isitmali olsaydi . Hic yoktan iyidir yan ayna isitmasi . Bu arada kardes sen aracina android telefon ekranini yansitabiliyor musun ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: CnrcnkOrjinal yazı sahibi: kemal6190Keske ön camda isitmali olsaydi . Hic yoktan iyidir yan ayna isitmasi . Bu arada kardes sen aracina android telefon ekranini yansitabiliyor musun ?
Yorum
Yorum