Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yan cam rezistans

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yan cam rezistans

Arkadaşlar ST araçlarda logolonun olduğu (yan)camda rezistans mı var yoksa uzaktan kumandanın bişeyleri midir onlar. Servis öyle dedi merak ettim.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: Yan cam rezistans

Bende bunu fark ettim ama rezistanstidir dedim hic önemsemedim ama aracim buz tuttugunda ki hergun tutuyor rezistansi calistirip bi bakacam eriyormu buz diye . Ama eger rezistansa cok gereksiz ora erise ne olur erimese ne olur ön cami isitmali yapsaydilar ya.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
      Arkadaşlar ST araçlarda logolonun olduğu (yan)camda rezistans mı var yoksa uzaktan kumandanın bişeyleri midir onlar. Servis öyle dedi merak ettim.

Kardes senin icin baktim gecen camlar komple buz tutmustu . Ama rezistans deilmis arka cam ve yan aynalarin buzu cözüldü senin dedigin yerdeki buzlar ayni kaldi bilgin olsun .

Yorum

Evet Kemal bey kardeşim öyle oluyor. Zaten arka çalışırken camı elleyince sıcaklık belli oluyor, yanlarda öyle bir şey yok soğuk. Bana servisteki arkadaşlar uzaktan kumandayla ilgili bir şey olabilir, astralarda öyleydi falan demişlerdi.
        Sağolasın Allah razı olsun
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Evet Kemal bey kardeşim öyle oluyor. Zaten arka çalışırken camı elleyince sıcaklık belli oluyor, yanlarda öyle bir şey yok soğuk. Bana servisteki arkadaşlar uzaktan kumandayla ilgili bir şey olabilir, astralarda öyleydi falan demişlerdi.
          Sağolasın Allah razı olsun
          Allah sendende ragzi olsun kardesim nedemek :-)

Yorum

Bizim yan aynalar için rezistans olayı arka cam ile aynı andamı çalışıyor. Bende polo varken yan aynaların ısıtma düğmesi farklı yerdeydi, arka cam rezistan farklı yerdeydi.

Bu arada 2016 insignia sport için soruyorum

Yorum

[quote=Cnrcnk ]
              Bizim yan aynalar için rezistans olayı arka cam ile aynı andamı çalışıyor. Bende polo varken yan aynaların ısıtma düğmesi farklı yerdeydi, arka cam rezistan farklı yerdeydi.

Bu arada 2016 insignia sport için soruyorum
              [/quotAyni anda calisiyor kardesim :-)

Yorum

Keske ön camda isitmali olsaydi . Hic yoktan iyidir yan ayna isitmasi . Bu arada kardes sen aracina android telefon ekranini yansitabiliyor musun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                  Keske ön camda isitmali olsaydi . Hic yoktan iyidir yan ayna isitmasi . Bu arada kardes sen aracina android telefon ekranini yansitabiliyor musun ?
                  Evet hocam android ve apple car play bulunuyor. Ben iphone kullandığım için doğrudan iphone ekranı bağlanıyor. Örnek olarak apple maps uygulamasını ekranda navigasyon olarak kullanabiliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
                    Evet hocam android ve apple car play bulunuyor. Ben iphone kullandığım için doğrudan iphone ekranı bağlanıyor. Örnek olarak apple maps uygulamasını ekranda navigasyon olarak kullanabiliyorum.
                    Senin aracin 2014 model üstü mü ? Benim 2014 . Aple bilmiom ama android olmuyor galiba.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
                      Senin aracin 2014 model üstü mü ? Benim 2014 . Aple bilmiom ama android olmuyor galiba.
                      Benim araça 2016 model, alalı 1 hafta filan oldu

Yorum

İşleniyor...
                      X