Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardim lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardim lutfen

Merhabalar aracimin sarj ikazi surekli yaniyordu servise goturdum aku yeni sarj dinamosundan olabilir diye sarj dinamosunu revizyon yapildi kollektor konjektor diyot ve rulman degisti tekrar takildi ilk takildiginda isik sonmustu buyuk ihtimalle aku kutup baslari sokuldugunden ilk etapta sondu test surusu esnasinda tekrar yandi bilgisayara baglandiginda alternator kablosu f ucu fonksiyon yok diye bir hata vermisti..beyinciye baktirdik beyin elektronik sistem gosterge sirasiyla kontrol edilip sorun bulunup ona gore islem yapilacak dedi..arac sarj ediyor aku saglam yeni sorunsuz..sizce ne yapmaliyim basina boyle bir sorun gelen varmi?

sarj lambasi ile ilgili konudan oturu Arabayi bilgisayara baglattik voltmetre ile 14 cikan sarj bilgisayarda 12 12.5 gorunuyor p2501 diye bir hata kodu veriyor P2501 - Jeneratör L Terminali Devre Yüksek gerilim bu sekilde yaziyor..sarj dinamosu revizyon olurken kollektor konjektor denen parcayi yan sanayi takmislar ondan kaynaklidir dedi uyum saglamamistir dedi usta sizin yorumunuz nedir?usta bi ara konjektorun ordaki sokete giren kablonun soketine vs dokundu sondu ariza lambasi kablonun soketini degistirdik ilk sondu tekrar yandi silindi hatalar bilgisayardan gene yandi bir turlu cozemedik...orjinal konjektor taktiracam dinamonun ustundeki bu seferde olmassa naparim bilmiyorum..varmi basina gelen cozum onerisi olan?

Ynt: Acil yardim lutfen

Geçmiş olsun.
    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Cok sukur bugun itibari ile sorunumuzu denizli opel otomat yetkili serviste sarj dinamosu degisimi ile cozduk..2 yil garantili olarak dinamomuzu aldik taktik sorunumuz cozuldu cok sukur..

Yorum

Geçmiş olsun....

Yorum

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X