ne yapılabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımı çizmişler
Collapse
X
-
Ynt: Aracımı çizmişler
Kasti yapılmış bir çiziğe benzemiyor.Bazı uygulama noktaları önce zımpara ardından rötüş boyası doldurup tekrar zımparalayarak ve finalde polisajla iz bırakmadan çözebiliyorlar.
-
Öncelikle geçmiş olsun.
Yerinizde olsam sıfır zımpara ile rotüş boyası alıp rötuş yapardım veya işi bilen birine yaptırırdım.Pasta+cila ile rahatsız etmeyecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum. Boyutu çok önemsenecek bir genişlikte değil.
Ben de eve geldiğimde kaputumun yarısının bir çocuk tarafından karalama defteri olarak kullanıldığını gördüm. Neyse ki güçsüz elleri kalem olarak kullandığı taşı çok bastıramamış. Pasta + Cila ile çözüldü.
İşin kötüsü evlatlarımıza başkalarının malına zarar vermemeleri gerektiğini öğretmiyoruz. Arabadan inerken kapıyı yandaki arabaya vurmadan açmayı öğrenememiş bir yetişkin evladına ne öğretecek ki ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SBU53Öncelikle geçmiş olsun.
Yerinizde olsam sıfır zımpara ile rotüş boyası alıp rötuş yapardım veya işi bilen birine yaptırırdım.Pasta+cila ile rahatsız etmeyecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum. Boyutu çok önemsenecek bir genişlikte değil.
Ben de eve geldiğimde kaputumun yarısının bir çocuk tarafından karalama defteri olarak kullanıldığını gördüm. Neyse ki güçsüz elleri kalem olarak kullandığı taşı çok bastıramamış. Pasta + Cila ile çözüldü.
İşin kötüsü evlatlarımıza başkalarının malına zarar vermemeleri gerektiğini öğretmiyoruz. Arabadan inerken kapıyı yandaki arabaya vurmadan açmayı öğrenememiş bir yetişkin evladına ne öğretecek ki ?İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaKasti yapılmış bir çiziğe benzemiyor.Bazı uygulama noktaları önce zımpara ardından rötüş boyası doldurup tekrar zımparalayarak ve finalde polisajla iz bırakmadan çözebiliyorlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colt45Orjinal yazı sahibi: InsigniaKasti yapılmış bir çiziğe benzemiyor.Bazı uygulama noktaları önce zımpara ardından rötüş boyası doldurup tekrar zımparalayarak ve finalde polisajla iz bırakmadan çözebiliyorlar.
Yorum
-
bariz şekilde anahtar gibi bir cisimle kasten çizilmiş, tırtık tırtık atlamış. bunca şerefsiz arasında yaşıyoruz işte, yazık günah!1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Bu hafta aynısı malesef benimde başıma geldi. Bir tane şahsıyetsiz arka tamponu sağ tarafını bir güzel çizmiş. Direk aracı sürterek çıkarmış.İmkanı olsa sağ tarafı komple alacak. Elden birşey gelmiyor malesef. Dünya umurlarında değil insanların. Allahından bulsun diyeceksiniz.2013 İnsignia Cosmo 1.6T
Yorum
Yorum