Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı çizmişler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı çizmişler

ne yapılabilir?

Ynt: Aracımı çizmişler

Kasti yapılmış bir çiziğe benzemiyor.Bazı uygulama noktaları önce zımpara ardından rötüş boyası doldurup tekrar zımparalayarak ve finalde polisajla iz bırakmadan çözebiliyorlar.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

lokal boya ile çözülür İyi ve işini seven bir ustayla şart.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun..
        Hayatta en hakiki mürşit ilimdir !

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun.
          Yerinizde olsam sıfır zımpara ile rotüş boyası alıp rötuş yapardım veya işi bilen birine yaptırırdım.Pasta+cila ile rahatsız etmeyecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum. Boyutu çok önemsenecek bir genişlikte değil.
          Ben de eve geldiğimde kaputumun yarısının bir çocuk tarafından karalama defteri olarak kullanıldığını gördüm. Neyse ki güçsüz elleri kalem olarak kullandığı taşı çok bastıramamış. Pasta + Cila ile çözüldü.
          İşin kötüsü evlatlarımıza başkalarının malına zarar vermemeleri gerektiğini öğretmiyoruz. Arabadan inerken kapıyı yandaki arabaya vurmadan açmayı öğrenememiş bir yetişkin evladına ne öğretecek ki ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SBU53
            Öncelikle geçmiş olsun.
            Yerinizde olsam sıfır zımpara ile rotüş boyası alıp rötuş yapardım veya işi bilen birine yaptırırdım.Pasta+cila ile rahatsız etmeyecek ölçüde kapanır diye düşünüyorum. Boyutu çok önemsenecek bir genişlikte değil.
            Ben de eve geldiğimde kaputumun yarısının bir çocuk tarafından karalama defteri olarak kullanıldığını gördüm. Neyse ki güçsüz elleri kalem olarak kullandığı taşı çok bastıramamış. Pasta + Cila ile çözüldü.
            İşin kötüsü evlatlarımıza başkalarının malına zarar vermemeleri gerektiğini öğretmiyoruz. Arabadan inerken kapıyı yandaki arabaya vurmadan açmayı öğrenememiş bir yetişkin evladına ne öğretecek ki ?
            Verdiğiniz sosyal mesaja katılmamak elde değil.
            İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
              Kasti yapılmış bir çiziğe benzemiyor.Bazı uygulama noktaları önce zımpara ardından rötüş boyası doldurup tekrar zımparalayarak ve finalde polisajla iz bırakmadan çözebiliyorlar.
              bana bariz anahtar izi gibi geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: colt45
                Orjinal yazı sahibi: Insignia
                bana bariz anahtar izi gibi geldi
                Resimden göründüğü kadarıyla pütürlü yüzey var.Tahminim yıkamacının hortumu sürtmüş olabilir.Alçak insan çok belkide getirip birşey sürdüler,herşey olabilir.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

geçmiş olsun. Bende aracımı aldığım ertesi sabah camını çizdiler, ne diyelim. Allah beterinden saklasın. İçim cızz etmişti. Sonuçta emeğin sonucu bunlar. Geçmiş olsun. İyi bir usta halleder üzülmeyin.
                  Ergün GÜRBÜZ

Yorum

bariz şekilde anahtar gibi bir cisimle kasten çizilmiş, tırtık tırtık atlamış. bunca şerefsiz arasında yaşıyoruz işte, yazık günah!
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

Bu hafta aynısı malesef benimde başıma geldi. Bir tane şahsıyetsiz arka tamponu sağ tarafını bir güzel çizmiş. Direk aracı sürterek çıkarmış.İmkanı olsa sağ tarafı komple alacak. Elden birşey gelmiyor malesef. Dünya umurlarında değil insanların. Allahından bulsun diyeceksiniz.
                        2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Babamın aracınada çocuklar çiviyle bebek resmi çizmişlerdi
                          2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                          X