Duyuru

Collapse
No announcement yet.

17 inç ile kışlık Sava Eskimo 2 mi Petlas Snowmaster mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 17 inç ile kışlık Sava Eskimo 2 mi Petlas Snowmaster mı?

Merhaba, aracı da 18 jant var. Ben kışlık için 17 jant ve 215b55 r17 lastik düşünüyorum. Fiyatlar malum. Eskimaraçlarımda 2 defa kışlık petlas snowmaster kullanmıştık ve memnundum. Bugün sanayiyi gezerken Sava marka lastikler dikkatimi çekti. Hatta internet fiyatları Petlas tan bile uygun. Sava bildiğim kadarı ile Goodyear yan ürünü. Hatta bir de Tigra diye Michelin yan ürünü de vardı. Pek methettiler 2 markayı da. Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden...

Ynt: 17 inç ile kışlık Sava Eskimo 2 mi Petlas Snowmaster mı?

Ben kışlıkta 225/55/17 ve Petlas Snowmaster kullanıyorum. Siz o ölçüyle zincir de takabilirsiniz.

Lastikçilere gelirsek genelde hangi markadan daha fazla kar ederlerse onu överler. Şahsen güvenlik nedeniyle altmarka/2. kalite marka lastik kullanmazdım. Lastikçim bunu bildiği için dediğiniz markaları bana önermiyor bile

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

O ebatta kesinlikle sava öneririm, etiket değerleri petlastan iyi, fiyatı ise daha makul. tam bir F/P ürünü.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Ben aracımda falken kullanıyorum.Lastik testlerinde iyi değerler alıyor.Bilindik markaların peşinden geliyor.Çok para vermeden işiniz görülsün isterseniz bu markayıda değerlendirin.Orta sınıf lastiklerin en iyilerindendir.Ben 2. sezon kullanacağım geçen sene sorun yaşamadım bu sene bakalım kar yere düşsün performans değerlendirmesini yaparım.
        Söylediğiniz markalardan sava bir arkadaşım aldı geçen sene b8 passatında kullanıyor.Oda herhangi bir olumsuz görüş bildirmedi gayet memnun.Ama biraz yumuşak lastik ömrü nasıl olur bilemem.Yumuşak oluşu lastiği daha sesiz yapıyor ajantajıda o.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İki aracımda petlas kullanmıştım. Bu aracımda da FALKEN var.
          .
          İkisiyle de sorun yaşamadım.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Tüm cevaplar ıçin teşekkür ederim. Elimde petlas snowmaster vardı fakat ölçüleri biraz uygun değildi. Maddi sıkıntılar nedeniyle tam ölçü olmasa da 215 50 r17 petlas snowmaster larla en azından bu kışlık idare edeceğim. Hepinize teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingestel
              Tüm cevaplar ıçin teşekkür ederim. Elimde petlas snowmaster vardı fakat ölçüleri biraz uygun değildi. Maddi sıkıntılar nedeniyle tam ölçü olmasa da 215 50 r17 petlas snowmaster larla en azından bu kışlık idare edeceğim. Hepinize teşekkür ederim.
              Aslında ölçüler uymasa da sorun olmaz. Ama aracı 215 50 17 ile kullanınca tanıyamassınız. Özellikle 215 tabanla araç su birikintilerinden geçerken çok stabil olur. 245 tabanla su birikintileri aracı baya sapıttırıyor. Abimin c5 de 215 50 17 kullanıyoruz ve bizim insigniaya göre su birikintilerini daha az hissettiriyor lastik yüzme ve dalma yapmıyor hiç. Taban daraldıkça yakıtta hatırı sayılır derecede azalır. Yorumlarınızı bekliyoruz.
              İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Ben de kışlıkta hem petlas hem de falken kullanıyorum ikisi de gayet güzel. Sava ve tigar hiç kullanmadım.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                X