Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nokian Weatherproof Dört Mevsim Lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nokian Weatherproof Dört Mevsim Lastiği

Merhabalar
    Aracımı satın aldığımda üzerinde Starmax NOVARO ST532 marka lastik vardı. Yağışlı bir havada kaza tehlikesi atlattım ve suda hiç güven vermedi bana. Karadenizliler bilir. Rize'den Hopa'ya sürekli yağış var. Kış lastiği arayışındayken dört mevsim lastikleri öğrendim ve internetten (reklam oluyor mu bilmem) kuponla felan tanesi 325 tl'ye nokian weatherproof lastik aldım.
    Lastikleri taktırdığımda aracın gidişi ve kasislerden atlayışı gerçekten yumuşadı. Ayrıca lastik dişli olmasına rağmen kesinlikle gürültülü değil.
    Dün Giresun'dan Arhavi'ye sürekli yağmurda ortalama 120 hızla bazen ara ara 160 lara kadar hızda kullandım. Bir sürü su birikintisinden gaz kesmeden geçtim. Ani frenlemeler yaptım ışıklara yaklaşırken ve lastik gerçekten yağmurda kendini kanıtladı. Kesinlikle yağışı bol olan yerlerde yaşayan arkadaşlara bu lastiği öneririm. İnşallah kar yağınca kar performansı hakkında da bilgi vereceğim. Tecrübemi paylaşmak için size bu bilgiyi sunmak istedim.
    Sağlıcakla kalın...

Ynt: Nokian Weatherproof Dört Mevsim Lastiği

nokian hakkında güzel feedbackler var evet. 4 mevsim lastiklerin kar buz performansı Kar lastiği kadar başarılı olmayacaktır ama en iyi tecrübeyi siz edeceksiniz. hayırlı olsun. seneye düşündüğüm lastik markalarından biri.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

nokian hem ıslak zeminde hemde yakıt tasarrunda en iyisi

Yorum

Hangi ebatta aldınız bu fiyatı? Ben 245/40/19 ölçülerinde bulamadım weatherproof nokian

Yorum

Bu dört mevsim lastiklerinin yaz tepkileri ve 2.,3. yıl performanları nasıl? Kullanan varsa, yorum bekliyorum.

Yorum

ben de gümrükten aracı aldığımda ekim ayıydı, nasıl olsa önümüz kış diye m+s (mud+snow/çamur+kar) lastiği taktırdım falken marka. Sonradan fark ettim ki aldığım bu lastikler de 4 mevsimlik lastikmiş, lastikleri değişmeden bu yazı geçirmeyi düşünüyorum.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
            X