Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kompresyon testi sonucu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kompresyon testi sonucu

Merhaba iyi forumlar
    Arkadaslar forumda yeniyim ve insignia alacagim bugun araca ekspertiz yaptirdim arac 1.6 turbo 180 hp olanlardan verilerde 8.8:1 sikistirma orani gorunuyor test sonucu 10 10 10 10.5 cikti usta iyi dedi sizden fikir almak istiyorum bana yardimci olabilecek bu isten anlayan varmi acil yardim lutfen

Ynt: Kompresyon testi sonucu

Merhaba bende yeni aldım verilerden falan anlamam usta iyi dedi aldım ben umarım anlıyan arkadaşlar vardır..

Yorum

Sonuc güzel.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Nuriöner bende expert sonucuma bakayım dedim sıkıştırma kısmını fln bulamadım ne yazar nereye bakmam gerek?

Yorum

Her ekspertizde kompresyon testi yapilmiyor dyno testinden ayri ve farkli bir olay galiba..dynoya cikarip arac kac hp guc urettigine bakilan testlele alakasi yok bir alet ile bujiler sokulerek yapilan farkli bir test..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Sonuc güzel.
            Biraz daha acabilirmisiniz cok farkli bilgiler var internette tatmin olamadim ne olmalidir nasil olmalidir degerler neye gore guzel veya kotu diyebiliriz..konuyla alakali bilginiz varsa biraz daha aciklayici yazabilirmisiniz..simdiden tesekkurler.

Yorum

Piston sıkıştırma oranının iyi olduğu anlamına gelir. Kötü cıkması, motorun bitik olduğu anlamına gelir. Önemli bir test.
              Kolay gelsin. Daha detaylı bilgi google de var. Konu çok geniş...

Kısaca limitlerin altında araç piston segman sorunu vardır. Sıkışmamış yakıt hava düzgün patlayamaz. VE istenilen gücü veremez. Yakıt artar,, tekler,,, vs vs... Zaten cıksa anlaşılırdı. Rahat oldun.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
              X