Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haberler kötü debriyaj sizlere ömür..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Haberler kötü debriyaj sizlere ömür..

Herkese merhabalar malesef bugün başlıkta da yazdığım gibi debriyajı sıyrdık sanırım. Önce olayı anlatayım, herşey gayet normal giderken yokuş yukarı bi traktörü sollamak için yavaşladım 2. viteste sollamaya çıkıp bastım gaza bi baktım devir yükseliyo ivmelenme yeterli değil, herneyse güç bela traktörü geçtik hemen 3e aldım baktım tam torkun yüksek olduğu devir bandında yani 2500 devir civarlarında kaydırırıyor debriyaj. ilginçtir her viteste yapmıyor mesela 1,4,5,6 da yok gibi bişey ama 2ve3. viteste kayıdırıyor bahsettiğim devirlerde. aracımız 2010 model 105k kmde 1.6t önceki sahibi debriyaj ve volanı değiştirdi mi bilmiyorum. soruma gelecek olursak debriyajın eski araçlarda ki gibi ayarı var mı? yada bu durumu değişimden başka türlü nasıl düzeltiriz? Değişim gerekirse hangi marka önerirsiniz sachs luk? Birde izmirde usta-servis tavsiyesine ihtiyacım var... Biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
    Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
    +DVD 800 Navi
    +19" Jant
    +Prins Vsı 1.0

Ynt: Haberler kötü debriyaj sizlere ömür..

1 - 4 - 5 - 6 da ivmelenme olması gerektiği gibi ise sorun debriajda değildir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçmiş olsun. Ben de yakın zamanda ters hareketten debriyajı sıyırdım. Bende her viteste özellikle de alt viteslerde hissediliyordu. Sizin hissedilmemesi ilginç geldi. Belki de Ali Bey'in dediği gibi sorun debriyajda değildir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2. Ve 3. Viteste gazlarken devir yükselirken süratin artmaması başka neyden olabilir ??
        +DVD 800 Navi
        +19" Jant
        +Prins Vsı 1.0

Yorum

Debriyaj balası sorunu bu

Özellikle 3-4 te kaçırması daha muhtemel bir durumdur

Servis yolu gözüküyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhaba öncelikle geçmiş olsun
            Benim aracımda da benzer bir durum 2 kere başıma geldi.(90.000 km) Ama ikisinde de 6 dan 5 e geçerken gerçekleşti. Özellikle zorladım 1,2,3,4 aynı durumu yaşamadım. Hatta aracım 2. ve 3. viteste patinaj bile çekiyor. Artık 6 dan 5 e düşürürken gaza yüklenmiyorum bu şekilde biniyorum...

Yorum

Bu akşam eve dönerken otobanda denedim aracı ve kaydırma yapmadı. Acaba diyorum baskı biraz kaydırdı kendine yer etti şimdi tutuyor ve biraz daha idare edicek. Kafamda ki soru işaretleri her geçen gün artıyor..
              +DVD 800 Navi
              +19" Jant
              +Prins Vsı 1.0

Yorum

Debriyaj merkezleri alt üst kontrol ettirin.
                Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

İşleniyor...
                X