Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Frene basınca direksiyonda titreme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Frene basınca direksiyonda titreme

Merhaba İnsignia severler ihihi ihihi

Geçenlerde aracıma özel bir serviste 90.000 km bakımı yaptırdım. Yüksek hızlarda frene sağlam bastığımda direksiyonda aşırı titreme oluyor dedim. diskleri tornalatalım dediler bende değiştirelim dedim.
    ön diskler ve balatalar değişti ama bir süre sonra tekrar titreme yapmaya başladı maad maad neden olabilir ?
    Insignia Cosmo 2.0 Turbo 220 BG.

Ynt: Frene basınca direksiyonda titreme

Lastik olabilir mi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Balatalar bitmiş olabilir
      2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
      NAMI DİĞER "GEMİCİK"
      '34 JU 7764'

Yorum

Diskler orjinalmi

Birde poryaya kontrol et

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          Lastik olabilir mi?
          hiç düşünmemiştim. olabilir mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Diskler orjinalmi

Birde poryaya kontrol et
            diskler orjinal değil. poryayı kontrol ettireyim. teşekkürler. inşallah düzelir.

Yorum

Önerilerin sadece bir tanesi sorunun kaynağı olabileceği gibi hepsinin küçük bir payı da olabilir. Benzer bir durumda başka bir araca önce balata-disk değişimi yapmıştım. Düzelmediğini görünce zaten değişmesi gereken lastikler bir de muayeneden kalınca değiştim ve sıkıntı giderilmiş oldu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Rıfat bey, lastiklerinizin muayeneden kalması ilginç olmuş. Siz ömürlerini epey bir zorlamışsınız. Bende şu an 4 yıl ve 50bin km kullanılmış CSC3 fabrikasyon lasitikler var ve muayenden daha geçen hafta 3,1mm ile geçtiler ama ben seneye onları atacağım kesinlikle.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                  Rıfat bey, lastiklerinizin muayeneden kalması ilginç olmuş. Siz ömürlerini epey bir zorlamışsınız. Bende şu an 4 yıl ve 50bin km kullanılmış CSC3 fabrikasyon lasitikler var ve muayenden daha geçen hafta 3,1mm ile geçtiler ama ben seneye onları atacağım kesinlikle.
                  70 bin küsür km kullanınca diş derinliği yeterli bile olsa kılcal çatlaklardan ve kenar aşınmalarından bırakıyorlarmış. Dunlop SP Sport Maxx TT kevlar destekli efsane bir lastikti. 205/50/17 ile jant kırmıştım ama lastiğe bir şey olmamıştı. Bir daha sağ şeritte hızlı gitmem. Kamyonlar ilginç çukurlar bırakabiliyorlarmış haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hOpe
                    Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Diskler orjinalmi

Birde poryaya kontrol et
                    diskler orjinal değil. poryayı kontrol ettireyim. teşekkürler. inşallah düzelir.
                    orjinal olmayan disklerde bu sorunlar yaşanıyor maalesef..
                    dislerinizi daha kaliteli olanlarla değiştirmenizi tavsiye ederim..

Yorum

İşleniyor...
                    X