Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klima aniden durdu ve motor çekişten düştü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Klima aniden durdu ve motor çekişten düştü

Öncelikle herkese merhaba. 2 ay önce insignia 1.4t lpg li araç aldım. Bugün yaşadığım bir sorunla ilgili danışmak istiyorum size. İş çıkışı aracımı çalıştırdım ve hareket ettim. Hava biraz sıcak olduğu için klimayı çalıştırdım. Trafik biraz yoğun olduğu için yavaş ilerliyordum. Çok yavaşladığımda 3 kere klima durdu ve araç çekişten bayağı bir düştü(nerdeyse stop ediyordu). Gaza iyice yüklenince tekrar toparlandı ve toparlanma ile klimada çalıştı(start-stop kapalı idi). Bir süre klimayı kapalı tuttum bu esnada bir sorun oluşmadı. Sonradan tekrar klimayı açtığımda ise durum normaldi. Ayrıca rölantide iken araç motorunda sallanma oluyor buda lpg li bir insignia için normal midir acaba? Normal değilse sebebi ne olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Ynt: Klima aniden durdu ve motor çekişten düştü

Oncelikle gecmis olsun

Bu olaylar olurken hararet ne durumdaydi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler. Daha yeni çalıştırmıştım. Motor tam ısınmamıştı. Yüksek değildi yani

Yorum

Yani mekanik olarak benim aklıma triger geliyor. Bujilerde veya ateşlemede de sorun olabilir. Motor zorlandığında rolantide tekleme yapması bundan olabilir

Yorum

Bujileri aldığımda değiştirdim. 3700 km oldu daha. Bu arada araç 48000 km de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Samet2812
            Yani mekanik olarak benim aklıma triger geliyor. Bujilerde veya ateşlemede de sorun olabilir. Motor zorlandığında rolantide tekleme yapması bundan olabilir
            triger sorun yapmaz,triger sorun yaparsa oyun biter motor gider
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sizin sorununuz muhtemelen atesleme ile ilgilidir diye dusunuyorum,filtreleriniz ne alemde onlarada bakmak lazim,1.4 ler lpg de sorun cikartmiyor diye biliyorum,bir ayar yaptirin derim,ayrica klima acikken 1.6t ler sapitiyor 1.4 lerde biraz sapitabilir.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

bir önceki aracımda benzer sorunu yaşamıştım..
                lpg enjektöründe sorun olabiliyor.

benim başıma da geldi enjektörleri kontrol ettirdim birinin elektrik kablosunda sıkıntı vardı o nedenle arasıra ateşlemeyi kesiyordu enjektörü değiştirince sıkıntı düzeldi.

zavoli marka enjektörlerde bu sorun sıkça oluyormuş demişlerdi..

Yorum

Rölantideki sorun benzindeyken yapmıyorsa, lpg sisteminde arıza vardır. Benzinde de yapıyorsa ateşleme kontrol edilmeli.
                  Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                    Sizin sorununuz muhtemelen atesleme ile ilgilidir diye dusunuyorum,filtreleriniz ne alemde onlarada bakmak lazim,1.4 ler lpg de sorun cikartmiyor diye biliyorum,bir ayar yaptirin derim,ayrica klima acikken 1.6t ler sapitiyor 1.4 lerde biraz sapitabilir.
                    Aracı aldığım gün bakıma soktum. Filtreler bujiler değişti. 1000 km kadar sonrada lpg bakımını yaptırdım. Landirenzo marka lpg mevcut. Belkide yeni takılan bujilerde bir sorun vardır olmadı taktırdığım servise gidip göstereyim tekrardan. Özel serviste takmışlardı bujileri

Yorum

Bu arada yardımlar içinde çok teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                      X