Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kış lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kış lastiği

Öncelikle bu konuyla ilgili bi başlık açıldığını gördüm fakat aradığım cevabı pek bulamadım

19'' opc jant var aracımda. 225/40/19. Kış lastiği alıcam fakat fiyatlarıda bayaa bi havada. Rf almayı pek düşünmüyorum. Kumho 225/40/19 kw27 model lastiğini almayı düşünüyodum birde size danışmak istedim kullanan bilen arkadaşlar varmı diye. Fiyatı diğer markalara göre neredeyse yarı yarıya uygun ama bunda eksik olan ne onu merak ediyorum. Yol tutuşu veya araç içine ses alma durumu nasıldır. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

https://goo.gl/images/QOUhxR

Ynt: Kış lastiği

Benim araçta da 19 var.. Opel 19 inç jantlara kışlık lastik önermiyor...

Yorum

245/40/19 Kumho KW27 kışlık lastiklerim duruyor. Aracı sattıktan sonra kenarda kaldı.
      3 kış yaklaşık 20000km kullandım. Hiç bir problemi yok. Yıpranma yok, diş kalınlıklarını ölçmedim ama oldukça iyi durumda.
      Düşünürseniz yardımcı olurum
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

eski kasanın kullanma kılavuzunda 19 inç kış lastik önermiyor ama makyajlı kasanın kılavuzda ise her boyuta olur diyor

Yorum

Aynen yeni kasanın klavuzunda hepsi uyar diyo. Fiyatı uygun olduğu için kumho yu almayı düşündüm ama yol tutuşu ve içeri ses alma fazla olurmu diye tereddütteyim. Kimiside sadece markaya para veriyoruz hemen hemen hepsi eşdeğer diyo. Yani tereddütte kaldım anlayacağınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
            245/40/19 Kumho KW27 kışlık lastiklerim duruyor. Aracı sattıktan sonra kenarda kaldı.
            3 kış yaklaşık 20000km kullandım. Hiç bir problemi yok. Yıpranma yok, diş kalınlıklarını ölçmedim ama oldukça iyi durumda.
            Düşünürseniz yardımcı olurum
            Teşekkür ederim fakat yeni lastik almayı düşünüyodum

Yorum

Bende Sava Eskimo attım sepete bekliyor. Kararsızlar kervanındayım.

Yorum

Yedek jantla kullanın. Hem ebat küçültün hem de Birkaç kış sonra lastiklerinizde balans problemi oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Samet2812
                  Aynen yeni kasanın klavuzunda hepsi uyar diyo. Fiyatı uygun olduğu için kumho yu almayı düşündüm ama yol tutuşu ve içeri ses alma fazla olurmu diye tereddütteyim. Kimiside sadece markaya para veriyoruz hemen hemen hepsi eşdeğer diyo. Yani tereddütte kaldım anlayacağınız
                  tereddütte kalmayın doğal olarak arkadaşlar deneyimlerini aktarıyor siz birde lastik testlerine bakın
                  http://www.oponeo.com.tr/lastik-testleri

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

İşleniyor...
                  X