Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gösterge paneli komple iptal

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gösterge paneli komple iptal

Merhaba arkadaşlar, benim araçta ilginç bir sorun oluştu , forumda araştırdım ama detaylı bir bilgi bulamadım bu konuyla alakalı , gösterge paneli komple iptal oldu , ne hız göstergesi ne yakıt göstergesi ne orta ekrandaki bilgi menüsü Ne de arabanın hararet göstergesi , sigortadan olabileceğini düşünüp tanıdık bir elektrikçiye götürdüm sigortaları kontrol etti sorunun sigortadan olmadığını söyledi , ekran kartı yada filmden olabileceğini servis gibi bir yere gitmemi tavsiye etti , bu durum daha önce başına gelen var mı acaba ? Park sensörüde iptal oldu , kemer ikaz ötüyor . Radyo çalışıyor . Aracım 2009 model edition elegance

Ynt: Gösterge paneli komple iptal

Teknik konularda daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır ama benim aklıma akü problemi geldi.Vectta aracımda yolda başıma gelmişti.Kapılar bile açılamamıştı.Çok geçmiş olsun.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Akü gibi duruyor. Eski mi akünüz. Ayrıca akü kutup başlarını söküp takmanızı tavsiye ederim. Değişiklik olacak mı bakmak lazım.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Akunun kutup basini sokup takin eger olmazsa servise gidin

Gosterge panelinin sigortasinda sorun olabilir yada paneli kontrol eden elektronik parca da sikinti olabilir servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Insigniada 3 yerde sigorta paneli var.hepsine baktıniz mı? Göstergenin sigortası muhtemelen öndeki saklama gözünde.önce kutup başını sök tak yapın tabi..
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Çok sağolun arkadaşlar , kutup başlarını söküp takınca düzeldi şükür

Yorum

Orjinal yazı sahibi: korhan_ctn
              Çok sağolun arkadaşlar , kutup başlarını söküp takınca düzeldi şükür
              Sorununuzun çözüldüğüne sevindim ama siz yinede servise gidin buna ne neden olmuş araştırın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun. Şimdilik sorun çözülmüş gibi görünse de tekrarlama ihtimali için bir uzmana gösterin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                X