Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar lastiğinde kararsız kaldım!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kar lastiğinde kararsız kaldım!

Arkadaşlar merhaba aracı daha yeni aldım ve foruma yeni katıldım. Kar lastiği almayı düşünüyorum önceki yorumları inceledim eski tarihli yorumlara baktım ancak firmalar her yıl kendilerini geliştiriyorlar. Michelin yada Continental almayı düşünüyorum fakat farklı markalarda önerenler oldu. Michelin ve Continental kullanıcıları fikirlerini paylaşırsa daha rahat karar verbileceğimi düşünüyorum.

Lastik ebatı 245/45/r18
    Şimdiden teşekkürler.

Ynt: Kar lastiğinde kararsız kaldım!

Kumho yu ve Petlası öneririm. Kış için ideal lastikler. Fiyat olarak da gayet uygunlar. Kış Koşullarında ince taban lastiğin daha iyi olduğundan benim tavsiyem 235/45/18 ebattan yanadır.

Yorum

kış lastiğinde Nokian..

Yorum

Nokian iyidir.Geçen yıl işyerine aldığım debica da iyi çıktı.Fiyat/performans açısından güzel bir lastik.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ben de dün Petlas aldım. Ama Michelin ve Continental'in fiyat bandında bir lastik düşünüyorsanız Nokian iyidir.
          Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

Bridgestone Blizzak LM 32 öneririm.

Yorum

Öncelikle welcome

Kötü hava koşullarında kullanacaksanız ve kış lastiğine rağmen zincir takmak zorunda kalacaksanız yazlık lastik ebatında lastik almayın. Yani 245/45/18 yerine 235/45/18 alın. Opel de zaten kışlıkta bu boyu öneriyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
              X