Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni aldığım standard cosmo donanımlı 2.0 CDTI insigina ile ilgili bazı sorular

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni aldığım standard cosmo donanımlı 2.0 CDTI insigina ile ilgili bazı sorular

Afl arkadaşlarında dediği gibi her zaman devrede,gece ışığın sağa sola dans ettiğini ve sinyal verdikten sonra sinyal verilen tarafta ekstra aydınlatma ışığının yandığı çok kolay fark edebilirsiniz.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ynt: Yeni aldığım standard cosmo donanımlı 2.0 CDTI insigina ile ilgili bazı sorular

Fatih abi depoda fullmuş dikkatimi direkt çekti hahaha)

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Kadranları gören direk depoya bakıyor herhalde, geçenlerde de lafı açılmıştı
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

fatih abinin ki hep fuul zaten

Yorum

Ara Sıra ceyrek depoya düştüğümüzde oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gazlayıncamı abi

Yorum

Park sensörü için bugün Beşiktaş' taki Gerçek otoya gittim. Ön plakalıktan dolayı sensör ötüroymuş. Plakayı, çerçevesi olmadan ön tampona bağlayınca sorun çözüldü.

Servise bir de cam filmi sordum. Güneş filmi ve emniyet filmi gören tek kat filmi, ön cam haricinde yan ve arka camlar için 550 TL (KDV dahil istediler)

Polislerden ceza yemecek hangi filmi, nerde yaptırmamı önerirsiniz
                2011 Model 2.0 Cdti, (160 HP), Cosmo İnsignia

Yorum

Sonuçta bütün filimler sivil araçlara yasak fark etmiyor Muayenede ise hafif kusurlu diye geçiyor

Filimi yaptırırken abartı olmasın ve kullanılan filmin garantisi olsun birde işçilik iyi olsun bunlara dikkat edin ben Ziebartta yaptırdım en açık renkten gayette memnunum ve aracın yürüdüğü müddetçe garantisi var cam kırılması hırsız kaza vs.. ne olursa olsun yenisini ücretsiz yapıyorlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler FacomX,

Takriben kaça yaptırdınız?

Saygılar

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Sonuçta bütün filimler sivil araçlara yasak fark etmiyor Muayenede ise hafif kusurlu diye geçiyor

Filimi yaptırırken abartı olmasın ve kullanılan filmin garantisi olsun birde işçilik iyi olsun bunlara dikkat edin ben Ziebartta yaptırdım en açık renkten gayette memnunum ve aracın yürüdüğü müddetçe garantisi var cam kırılması hırsız kaza vs.. ne olursa olsun yenisini ücretsiz yapıyorlar.

Yorum

Herkese selamlar,

OGS cihazı ile ilgili sıkıntı yaşamaktayım. Cihazı Ziraat Bankasından almıştım. Cama yapıştırılan kısmı eski arabada kaldı. İlk 1 -2 gün OGS cihazını elle cama tuttum ama okumadı. Bunun üzerine Mahmutbey gişelerindeki OGS merkezine gittim ve cihazı test ettirdim. Cihaz çalışıyor çıktı.

Hiçbiryerde, cama yapıştırılan ara adaptör parçadan bulamadım. Yol kenarında OGS satan minibüslerde satış yapan genç birisi, her iki tarafı yapışkanlı bant ile arabama yapıştırmamı önerdi. Konuşmamız esnasında OGS cihazının araba seçtiğini, Fransız arabalarındaki camlarda bulunan bir kaplama maddesi nedeniyle normal cam yüzeyinden okuma olmadığını, ancak güneş ışınlarını filtre eden üst kısımdaki noktalı bölgeden okuduğunu, ancak Opellerde bu problemin olmadığını söyledi. Bende, OGS yi camdaki normal bölgeye yapıştırdım. Ancak yine okumadı.

Insignia da OGS kullanan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını rica ederim.

Saygılar

Yorum

ogs cihazı ile camın arasında kalan ara parçayı sonradan bulmanız gercekten cok zor, karaborsa sanki, bizim ön camda dikiz aynasının uzerınde siyah taralı bi alan var, ogs cıhazınızı çift taraflı banta bu taralı alana yapıstırın, normal sartlarda okuması gerekicektir, yapıstırken ön-arka olayına dıkkat edın, arada parca varken ön yuz nasılsa aynı şekilde yapıstırın....

Yorum

Bende OGS, normal bölgede idi. Sizinki gibi taralı alana kaydıracağım.

Teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          ogs cihazı ile camın arasında kalan ara parçayı sonradan bulmanız gercekten cok zor, karaborsa sanki, bizim ön camda dikiz aynasının uzerınde siyah taralı bi alan var, ogs cıhazınızı çift taraflı banta bu taralı alana yapıstırın, normal sartlarda okuması gerekicektir, yapıstırken ön-arka olayına dıkkat edın, arada parca varken ön yuz nasılsa aynı şekilde yapıstırın....

Yorum

normal bölgede okumaması normal, camlarımızın özelliğinden dolayı, o taralı alan ogs vb. cihazlar için yapılmiş zaten...

Yorum

İnsigniamın par sensörlerinin sürekli ötmesi üzerinde forumu araştırdım ve problemin plakadan kaynaklandığı sonucuna ulaştım.

Nitekim servise götürdüm, sadece problemi söyledim, açıkcası forumlardan rahatlıkla öğrenilebilinen sorunun kaynağını arabanın beyninden kaynaklanabileceğini söyledi teknik eleman, ben de plakadan kaynaklamaz mı deyince söktü plakayı ve sorun halloldu. Plaka çerçevesiz takılacağından yapıştırma ücreti talep etti. Arıza çıkardım ödeme yapmadım. Sıfır araba alacaksın ve sorunun servisten kaynaklanmasına rağmen para ödeyeceksin. yok artık! (arabayı teslim aldığım bayi ile bu işlemi yaptırdığım servis farklı firmalara aittir)

Diğer üzücü bir durum ise 2011 yılında gerçek otoda bu problemin yaşanmış ve plakanın yapıştırılması ile çözülmüş olmaısna rağmen 2012 yılında arabayı teslim ederken plakayı çerçeve ile monte etmeleri...

Forum kurucularına ve burada tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
                              2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

İşleniyor...
                              X