Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu ayak aydınlatmalar vw gibi yolculuk esnasında yanmıyor mu sadece araç stop ettiğinde yanıyor. Daha önce açılan konu var mı diye baktım bulamadım. Ayarı var mı gece yolculuk esnasında Laz'ım oluyor bu konuda yardımınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ayak aydınlatma ışığı
Collapse
X
-
Ynt: Ayak aydınlatma ışığı
Merhaba.
.
Ben hiç öyle bir ayar görmedim. Sanırım yanmıyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
-
Gece yolculuklarında güneşlikteki lambayı yere yönlendirmek loş bir ışık sağlıyor ve işe yarıyor. İç aydınlatmaları ledlerle değiştirirken aynadaki lambayı bilerek değiştirmemiştim.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxNe olacak zor bir şey değil ki, yukarıdaki düğmeye bas ayakların orası aydınlanır, lazım olunca o şekilde kullanılıyor zaten.
Yorum
Yorum