Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayak aydınlatma ışığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ayak aydınlatma ışığı

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu ayak aydınlatmalar vw gibi yolculuk esnasında yanmıyor mu sadece araç stop ettiğinde yanıyor. Daha önce açılan konu var mı diye baktım bulamadım. Ayarı var mı gece yolculuk esnasında Laz'ım oluyor bu konuda yardımınızı bekliyorum

Ynt: Ayak aydınlatma ışığı

Merhaba.
    .
    Ben hiç öyle bir ayar görmedim. Sanırım yanmıyor.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Var tabi ki, tavanda aydınlatma düğmesi var 3 kademeli sola doğru ortada ve sağa doğru bunları kullanarak yakabilirsiniz ışıkları

Yorum

Volkswagen grubunun ambians aydınlatması maalesef opel de yok ayak aydınlatma direk yanıyor ve ışık şiddetini ayarlayabiliyorsun bizde sadece tavan ışıklarına bağlı tavan ışıkları ile ancak yanar o da olmaz

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bende çok kurcaladım bulamadım acaba ben mi atladığım birşey var dedim ama demekki yokmuş. Aslında olmadı gerek birşey. Gece yolculuğunda gerçekten çok işe yarıyor

Yorum

Gece yolculuklarında güneşlikteki lambayı yere yönlendirmek loş bir ışık sağlıyor ve işe yarıyor. İç aydınlatmaları ledlerle değiştirirken aynadaki lambayı bilerek değiştirmemiştim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ne olacak zor bir şey değil ki, yukarıdaki düğmeye bas ayakların orası aydınlanır, lazım olunca o şekilde kullanılıyor zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                Ne olacak zor bir şey değil ki, yukarıdaki düğmeye bas ayakların orası aydınlanır, lazım olunca o şekilde kullanılıyor zaten.
                Ozaman sadece ayak lambasi yabmazki . Tavan lambalarida yanar o sekil araba kullanilmaz .

Yorum

İşleniyor...
                X