Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Star Stop Sonrasi Raolante Yükselme Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Star Stop Sonrasi Raolante Yükselme Sorunu

Herkese Selamlar benim aracim start stop özelelligi devreye girdiginde yani stop ettiginde mesela ben vitese koyuyorum arabayi 10 dakka araba calisamiyor hali ile vitese koyunca on dakka sonra debriyaja basinca calisiyor fakat rölante deviri bin devirin azicik üstüne cıkıyor bu durum ben arabayı anahtarla komple kapatıp açana kadar devam ediyor bu bir sorunmudur ?

Ynt: Star Stop Sonrasi Raolante Yükselme Sorunu

Start-Stop un çalışması için bir sürü kombinansyonun oluşması lazım sistem yeniden başladığında acilen bütün paremetrelerin istenilen düzene gelmesi için rölantinin yüksek çalışmasına sebep verebilir

nasılki araca ilk bindiğinizde araç rolentisi biraz yüksek olur kısa bir zaman sonra normala döner aynı mantık sizde de geçerli oluyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Start stop ta araç stop ettiğinde 10 dk çalışamıyorsa tabiki sıkıntı var demektir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
        Herkese Selamlar benim aracim start stop özelelligi devreye girdiginde yani stop ettiginde mesela ben vitese koyuyorum arabayi 10 dakka araba calisamiyor hali ile vitese koyunca on dakka sonra debriyaja basinca calisiyor fakat rölante deviri bin devirin azicik üstüne cıkıyor bu durum ben arabayı anahtarla komple kapatıp açana kadar devam ediyor bu bir sorunmudur ?
        Bence aracı kullanma yönteminiz sorunlu auto stop haldeki arabayı neden vitese takıyorsunuz?
        InsigniaTEAM

Yorum

Autostop devredeyse debriyaja basınca devreden çıkar. Vitesteyken de autostop devreye giremez. Biraz daha imla işaretlerine uyarak yazar mısınız, ben anlayamadım durumu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Autostop devredeyse debriyaja basınca devreden çıkar. Vitesteyken de autostop devreye giremez. Biraz daha imla işaretlerine uyarak yazar mısınız, ben anlayamadım durumu.
            Araba çalışmıyorken debriyaja basmadan vitese takabiliyorsunya abi, onu yapıp 10 dk beklemiş
            InsigniaTEAM

Yorum

kısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                kısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
                debraj a basmaması hiç aklıma gelmemişti..) zaten araç stoptayken debraja basmadan bekleme durumunda belli bir süre sonra kendiliğinden start yapıp çalışıyor.. arkadaşın söylemek istediği de bu galiba sorun yok o zaman..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                  Araba çalışmıyorken debriyaja basmadan vitese takabiliyorsunya abi, onu yapıp 10 dk beklemiş
                  Agzina saglik dogru anladın :-)

Yorum

:-) Yani durum şu bazen nekadar süre duracağımı kestiremiyorum hazır start stop devreye girmiş bari çalışmasın gidene kadar diyorum , bende vitese takıyorum takınca zaten debriyaja basana kadar çalışmıyor,buraya kadar herşey tamam . Daha sonra debriyaja basıp araba çalıştığından itibaren yarım saatlik bir yol üzerende kaç defa start stop devreye girse hepsinde bin devrin üstünde çalışıyor taki komple arabayı kapatıp açana kadar .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Start-Stop un çalışması için bir sürü kombinansyonun oluşması lazım sistem yeniden başladığında acilen bütün paremetrelerin istenilen düzene gelmesi için rölantinin yüksek çalışmasına sebep verebilir

nasılki araca ilk bindiğinizde araç rolentisi biraz yüksek olur kısa bir zaman sonra normala döner aynı mantık sizde de geçerli oluyor.
                      Bende sizin gibi düşündüm ama baya sürdüm hep ayni . Ikincisi kendini toparlamak icin rolante yükseliyorsa neden komple kapatip acinca normale dönüyor ?

Yorum

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler start stoplu insigniasi olan arkadaşlar mümkünse sizde bir deneyin sizdede ayni ise demekki normal :-)

Yorum

Hayır max 3 4 dakka stop halinde bekleyebiliyor . 3 4 dakka sonra debriyaja basmasanız bile araba çalışıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                            Hayır max 3 4 dakka stop halinde bekleyebiliyor . 3 4 dakka sonra debriyaja basmasanız bile araba çalışıyor
                            Aynen.. çalıştığı zamanlarda bende devir yükselmesi yada yüksek rolantide olmuyordu.. uzun zamandır çalışmıyor start stop.. araca sonradan taktırdığım multimedya ve ses sistemi var.. bana sorarsan gereksizde bir sistem durağan trafikte zırt pırt devreye girmesi kardan çok zarar..

Yorum

İşleniyor...
                            X