Herkese Selamlar benim aracim start stop özelelligi devreye girdiginde yani stop ettiginde mesela ben vitese koyuyorum arabayi 10 dakka araba calisamiyor hali ile vitese koyunca on dakka sonra debriyaja basinca calisiyor fakat rölante deviri bin devirin azicik üstüne cıkıyor bu durum ben arabayı anahtarla komple kapatıp açana kadar devam ediyor bu bir sorunmudur ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Star Stop Sonrasi Raolante Yükselme Sorunu
Collapse
X
-
Ynt: Star Stop Sonrasi Raolante Yükselme Sorunu
Start-Stop un çalışması için bir sürü kombinansyonun oluşması lazım sistem yeniden başladığında acilen bütün paremetrelerin istenilen düzene gelmesi için rölantinin yüksek çalışmasına sebep verebilir
nasılki araca ilk bindiğinizde araç rolentisi biraz yüksek olur kısa bir zaman sonra normala döner aynı mantık sizde de geçerli oluyor.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Herkese Selamlar benim aracim start stop özelelligi devreye girdiginde yani stop ettiginde mesela ben vitese koyuyorum arabayi 10 dakka araba calisamiyor hali ile vitese koyunca on dakka sonra debriyaja basinca calisiyor fakat rölante deviri bin devirin azicik üstüne cıkıyor bu durum ben arabayı anahtarla komple kapatıp açana kadar devam ediyor bu bir sorunmudur ?InsigniaTEAM
Yorum
-
Autostop devredeyse debriyaja basınca devreden çıkar. Vitesteyken de autostop devreye giremez. Biraz daha imla işaretlerine uyarak yazar mısınız, ben anlayamadım durumu.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişAutostop devredeyse debriyaja basınca devreden çıkar. Vitesteyken de autostop devreye giremez. Biraz daha imla işaretlerine uyarak yazar mısınız, ben anlayamadım durumu.InsigniaTEAM
Yorum
-
kısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerkısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişAutostop devredeyse debriyaja basınca devreden çıkar. Vitesteyken de autostop devreye giremez. Biraz daha imla işaretlerine uyarak yazar mısınız, ben anlayamadım durumu.
Yorum
-
:-) Yani durum şu bazen nekadar süre duracağımı kestiremiyorum hazır start stop devreye girmiş bari çalışmasın gidene kadar diyorum , bende vitese takıyorum takınca zaten debriyaja basana kadar çalışmıyor,buraya kadar herşey tamam . Daha sonra debriyaja basıp araba çalıştığından itibaren yarım saatlik bir yol üzerende kaç defa start stop devreye girse hepsinde bin devrin üstünde çalışıyor taki komple arabayı kapatıp açana kadar .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXStart-Stop un çalışması için bir sürü kombinansyonun oluşması lazım sistem yeniden başladığında acilen bütün paremetrelerin istenilen düzene gelmesi için rölantinin yüksek çalışmasına sebep verebilir
nasılki araca ilk bindiğinizde araç rolentisi biraz yüksek olur kısa bir zaman sonra normala döner aynı mantık sizde de geçerli oluyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerkısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerkısacası start-stop u aktifleştiren şey örneğin stop halindeyken vitese almanız değil Depriyaj pedalıdır. Eğer siz debriyaja basmıyor iseniz araç start almaz ki?
Yorum
Yorum