Herkese Selam olsun .Merhaba insignia 2014 arka cam isiticini acmadigim halde halde devreye giriyor ve start stop calismiyor . Arka cam isitici dügmesine basmadan calisiyor . Neden böyle oluyor bir problem oluyor . Tesekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia arka cam isitici sorunu
Collapse
X
-
Ynt: Insignia arka cam isitici sorunu
Simdiye kadar ilk defa duydum bu sorunu bu aracta iki ihtimal var ya dugmede sorun var yada senserlerde her halikarda servise muracat edin arka isiticininin kapanmamasindan dolayi yangin cikabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSimdiye kadar ilk defa duydum bu sorunu bu aracta iki ihtimal var ya dugmede sorun var yada senserlerde her halikarda servise muracat edin arka isiticininin kapanmamasindan dolayi yangin cikabilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBiri şunu paylaşmıştı;
DPF temizliği esnasında arka cam ve ayna rezistansları da çalışıyor. Müsait bir yolda 15-20 dk 3500 devir giderseniz temizliğe başlıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBiri şunu paylaşmıştı;
DPF temizliği esnasında arka cam ve ayna rezistansları da çalışıyor. Müsait bir yolda 15-20 dk 3500 devir giderseniz temizliğe başlıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet205Bende yakalıyorum bazen dpf ile ilgili sanırım iptal edip kurtulcam en sonunda
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: FacomXSimdiye kadar ilk defa duydum bu sorunu bu aracta iki ihtimal var ya dugmede sorun var yada senserlerde her halikarda servise muracat edin arka isiticininin kapanmamasindan dolayi yangin cikabilirInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: FacomXSimdiye kadar ilk defa duydum bu sorunu bu aracta iki ihtimal var ya dugmede sorun var yada senserlerde her halikarda servise muracat edin arka isiticininin kapanmamasindan dolayi yangin cikabilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: mehmet205Bende yakalıyorum bazen dpf ile ilgili sanırım iptal edip kurtulcam en sonunda
Yorum
Yorum