Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 Kış Lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2016 Kış Lastiği

Arkadaşlar,

Insıgnıa araçlarınız için kullandığınız ve memnun kaldığınız veya kalmadığınız kış lastikleri var mı?2016-2017 kış mevsimi yaklaşırken, bu konuda hazırlıklı olmak için varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız, yardımcı olursunuz. Teşekkürler.

Ynt: 2016 Kış Lastiği

Nokian WRA3,WRD3,WRD4,WRA4 lastiklerinden birini alın.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Michelin Pilot Alpin 4 (PA4) 245/45/18

Cok konforlu bir lastik,hatta yaz lastiginden kış lastigine gectıgımde keske surekli bunu kullanabilsek demıstım.Karda kusursuz hicbir zaman karlı zemınde oldugumu hissetmedim. Yagmurlu havada ya da su birikintisinde de kusursuz. aracta en ufak bir sarsıntı olmuyo ozellikle su birikintisinden gecerken. olumsuz yonu ise yakıt biraz artabiliyor (ort 0,3lt/100km kadar) ayrıca son hızlarda da bir dusus oluyor.200den sonrasına arac yaz lastigine gore daha zor ulaşıyor.

yine tercih eder miyim? kesinlikle evet.özellikle konforu ve kar/yagmur performansı için..

Yorum

Bilgi için teşekkürler, arkadaşlar

Yorum

Dayım petlasın kış lastiğini 406 da kullanıyor gayet de memnun oldukça yumuşak hamuru var ve seste yapmıyor pek. Bence 500 600 kış lastigine vermeye gerek yok Petlasda gayet iyi is çıkarmış.
          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Kışlıkta Petlas Snowmaster 651 225/55/17 kullanıyorum. Bu üçüncü sezon olacak. Şimdiye kadar memnun kaldım. Tabi ki yaz lastiği gibi kullanmamak gerekiyor. Kalın yanak ve yumuşak lastik olunca yüksek hızlarda gezinme yapabiliyor. Konfor çok yüksek. Yakıt tüketimini karşılaştırmadım. Kış lastiği fazla yaksa da jant küçülttüğüm için dengelemiştir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Kışlık Petlas snowmaster 100 v kullanıyorum.. 3 senedir.. 4. Sene olacak kışlıklar canavar hem konfor hem verdiği güven hissi yazlık contilere 10 basar..)) petlasın kışlığı iyidir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu kış 2 bin tl kışlık lastiğe verene kadar, bin tl daha koyup 3 aylığına araç kiralamayı düşünüyorum

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hakikaten Ömer. Benim sorunum yok ama daha iyisini alayım diyordum vazgeçtim.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                      Hakikaten Ömer. Benim sorunum yok ama daha iyisini alayım diyordum vazgeçtim.
                      Lastik değiştirmiyoruz araba değiştiriyoruz, gören duyan zengin sanıcak valla

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                      X