Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sorunu

Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sehir halinde iken video izlenmiyor var mi bunun cözümü ? Sadece el fireni cekiliyken izleniyor . Benim ufaklik yolculuklarda rahat durmuyor oyüzden lazim bana cizgi filim izlemesi icin .

Ynt: Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sorunu

İnterface takmanız lazım.Mevcut konuları inceleyiniz.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kardes dedigin sekilde yazdim foruma ama bulamadim cevap . Bu dedigin parca nedir nereden alabilirim nasil takilir bi bilgin varsa yazarmisin ?

Yorum

Buyur kardeş

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
          Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sehir halinde iken video izlenmiyor var mi bunun cözümü ? Sadece el fireni cekiliyken izleniyor . Benim ufaklik yolculuklarda rahat durmuyor oyüzden lazim bana cizgi filim izlemesi icin .
          Ben durduğu yerde de video açamadım nasıl yapıyosunuz onu ?
          2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

@Mustafa147
            usb belleğe herhangi bir video atın Araç P konumundayken Media dan Usb yi seçin. Bulunduğu klasördeki video dosyasına tıklayın. Açılacaktır.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
              Orjinal yazı sahibi: kemal6190
              Ben durduğu yerde de video açamadım nasıl yapıyosunuz onu ?
              Merhaba kardesim usb ye yada sd karta attigin videonun çözünürlüğüde önemli mp4 360 p maksimum destekliyor hd desteklemiyor ondanda acamiyor olabilirsin . Video indirirken 360 p olarak indir yükle acilir kardesim

Yorum

Merhaba bu interface olayi biraz pahali ben sadece el freni kilidini kaldirmak istiyorum .

Ikinci sd karta 20 tane video attim ama videonun sonuna gelince bastan basliyor bir sonrakine gecmuyor next tusuna basincada yine bastan basliyor video degistirmek icin iki kere back tusuna basip istedigin videoyu secip bir kez daha tiklamak gerekiyor bu normal mi ?

Yorum

İşleniyor...
                X