Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sehir halinde iken video izlenmiyor var mi bunun cözümü ? Sadece el fireni cekiliyken izleniyor . Benim ufaklik yolculuklarda rahat durmuyor oyüzden lazim bana cizgi filim izlemesi icin .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sorunu
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sorunu
Buyur kardeş
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sehir halinde iken video izlenmiyor var mi bunun cözümü ? Sadece el fireni cekiliyken izleniyor . Benim ufaklik yolculuklarda rahat durmuyor oyüzden lazim bana cizgi filim izlemesi icin .2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
-
@Mustafa147
usb belleğe herhangi bir video atın Araç P konumundayken Media dan Usb yi seçin. Bulunduğu klasördeki video dosyasına tıklayın. Açılacaktır.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mustafa147Orjinal yazı sahibi: kemal6190Merhaba insignia sports tourer 2014 intellink sehir halinde iken video izlenmiyor var mi bunun cözümü ? Sadece el fireni cekiliyken izleniyor . Benim ufaklik yolculuklarda rahat durmuyor oyüzden lazim bana cizgi filim izlemesi icin .
Yorum
-
Merhaba bu interface olayi biraz pahali ben sadece el freni kilidini kaldirmak istiyorum .
Ikinci sd karta 20 tane video attim ama videonun sonuna gelince bastan basliyor bir sonrakine gecmuyor next tusuna basincada yine bastan basliyor video degistirmek icin iki kere back tusuna basip istedigin videoyu secip bir kez daha tiklamak gerekiyor bu normal mi ?
Yorum
Yorum