Selamun aleyküm benim arabam opel insignia busines edition malesef arabamda kararan ic dikiz aynasi , yagmur sensörü , katlanan yan aynalar , uzaktan acilan bagaj sistemi,sis lambasi gibi cogu sey yok bu özellikleri orjinal sekilde hangilerini yaptirabilirim. Yaptirabilirsem nerede yaptirabilirim nekadara patlar bana yardimci olursaniz sevinirim iyi hünler :-)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Sports Tourer Sonradan Donanim Ekleme
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Sports Tourer Sonradan Donanim Ekleme
o ekstraları yapana kadar aracı satıp cosmo almak hem daha az maliyetli hemde orjinal olur bence.Tabii bahsettiğiniz tüm özellikler eklenebiliyorsa.Orada fiyatları daha makuldur bu araçların."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Busines edition diye geciyor . Edionda ne gibi özellikler var bilmiyorum ama benim icin en önemli 3 özellik yok . Yagmur sensörü , kararan ic dikiz aynasi , xenon far yani bu 3 özeligi yapsam kafi xenon olayida zatn farlar mercekli far philipsin xenonu taksam olur mu acaba . Kalan iki özellik yagmur ve kararan aynayi cok istiyorum .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75o ekstraları yapana kadar aracı satıp cosmo almak hem daha az maliyetli hemde orjinal olur bence.Tabii bahsettiğiniz tüm özellikler eklenebiliyorsa.Orada fiyatları daha makuldur bu araçların.
Yorum
-
[quote=Davudx ]
Bu paket editionenin de mi altında?
[/quoteBusines edition diye geciyor . Edionda ne gibi özellikler var bilmiyorum ama benim icin en önemli 3 özellik yok . Yagmur sensörü , kararan ic dikiz aynasi , xenon far yani bu 3 özeligi yapsam kafi xenon olayida zatn farlar mercekli far philipsin xenonu taksam olur mu acaba .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriEvet, dün yeni kasa olanını gördüm bir tane, sis farları olmadan bir garip görünüyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriEvet, dün yeni kasa olanını gördüm bir tane, sis farları olmadan bir garip görünüyor1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBOrjinal yazı sahibi: cagriEvet, dün yeni kasa olanını gördüm bir tane, sis farları olmadan bir garip görünüyor
InsigniaTEAM
Yorum
Yorum