Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sports Tourer Sonradan Donanim Ekleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Sports Tourer Sonradan Donanim Ekleme

Selamun aleyküm benim arabam opel insignia busines edition malesef arabamda kararan ic dikiz aynasi , yagmur sensörü , katlanan yan aynalar , uzaktan acilan bagaj sistemi,sis lambasi gibi cogu sey yok bu özellikleri orjinal sekilde hangilerini yaptirabilirim. Yaptirabilirsem nerede yaptirabilirim nekadara patlar bana yardimci olursaniz sevinirim iyi hünler :-)

Ynt: Insignia Sports Tourer Sonradan Donanim Ekleme

Bu paket editionenin de mi altında?

Yorum

Evet, dün yeni kasa olanını gördüm bir tane, sis farları olmadan bir garip görünüyor
      InsigniaTEAM

Yorum

o ekstraları yapana kadar aracı satıp cosmo almak hem daha az maliyetli hemde orjinal olur bence.Tabii bahsettiğiniz tüm özellikler eklenebiliyorsa.Orada fiyatları daha makuldur bu araçların.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Busines edition diye geciyor . Edionda ne gibi özellikler var bilmiyorum ama benim icin en önemli 3 özellik yok . Yagmur sensörü , kararan ic dikiz aynasi , xenon far yani bu 3 özeligi yapsam kafi xenon olayida zatn farlar mercekli far philipsin xenonu taksam olur mu acaba . Kalan iki özellik yagmur ve kararan aynayi cok istiyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
            o ekstraları yapana kadar aracı satıp cosmo almak hem daha az maliyetli hemde orjinal olur bence.Tabii bahsettiğiniz tüm özellikler eklenebiliyorsa.Orada fiyatları daha makuldur bu araçların.
            Arabayi alalali birkac hafta oldu burda pahali yani türkiyeyw göre ucuz tabi ama ben 600 km uzaktan aldim Almanyadan araba bulmak burdada zor oyüzdwn en az 2 3 sene binmek istiyorum . Biz zaten bunlari satarken cok zarar ediyoruz aldigin fiyatin 3/1 gidiyor o yönden türkiye daha iyi .

Yorum

[quote=Davudx ]
              Bu paket editionenin de mi altında?
              [/quoteBusines edition diye geciyor . Edionda ne gibi özellikler var bilmiyorum ama benim icin en önemli 3 özellik yok . Yagmur sensörü , kararan ic dikiz aynasi , xenon far yani bu 3 özeligi yapsam kafi xenon olayida zatn farlar mercekli far philipsin xenonu taksam olur mu acaba .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Evet, dün yeni kasa olanını gördüm bir tane, sis farları olmadan bir garip görünüyor
                Wvet sanki bir yanı eksik gibi . Ama büyük problem deildir herhalde cüzzi miktarlara orjinal takabiliriz diye düsünüyorum bilmiyorum yaniliyormuyum ?

Yorum

sis farı olmayan insignia'yı üretmeye utanmamışlar mı hiç acaba
                  1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                    sis farı olmayan insignia'yı üretmeye utanmamışlar mı hiç acaba
                    Jantlarda kapak ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X