Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gaza sabit basarken aracın kendi kendine gaz vermesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gaza sabit basarken aracın kendi kendine gaz vermesi

Melkar servis gerçekten çok ilgili ve bilgili. Başka işi yokmuş gibi benimle ilgilenen, uğraşan Kemal bey'e buradan tekrar çok teşekkür ediyorum.

Melkar'dan önce başka bir servise gittim isim vermeyeyim. Kendisine OBD'den okuduğum verileri anlattım, "madem bağlanıp görüyorsun yorumlamasını da yap neden bana geliyorsun" dedi. Ben seninle uğraşamam, yapamam, yetkili servise git dedi. İlk defa detaylı şekilde sorunumu anlattığım için
    birinden fırça yiyorum. İlginç.

Melkar'dan Kemal beyi tavsiye ettiler. Kendisine herşeyi detaylıca anlattım. OBD'den izlediğim ve aldığım verileri de anlattım. Oldukça güzel karşıladı verileri paylaşmamı. Orjinal GM cihazı ile aracı bağlamış, tüm gaz kelebeği, krank pozisyon sensörü vs vs tüm elektronik sensör aksamını sıfırlamış. Ben geldiğimde hepsinin gözümün önünde Calibration kısmından Kalibrasyon/Adaptasyonunu tekrardan yaptı test ettik. Araç çok daha dengeliydi. Araç şu an çok daha sağlıklı gözüküyor. Hızlanmalar ve gaz tepkileri daha dengeli. Ufak tefek titreklikleri hala duruyor ancak tüm Insignialarda var olan bir durum gördüğüm kadarıyla. Şu an için rahatsız edici seviyede değil.

Neyse, Bursa'da Opel sahibi tüm arkadaşlara bu servisi tavsiye ederim. Tüm orjinal Opel servis ekipmalarına sahipler. Kaliteli ve yetkin bir ortam. Çalışanları uzun süre yetkili servislerde çalışmış mastertech olmuş kişiler ve araç hakkında bilgi sahibiler. Oldukça ilgililer. Hızlıca para kazanmaya değil, müşterinin sorununu çözmeye, düzgün iş yapmaya odaklılar.

Saygılar.

Yorum

Ynt: Gaza sabit basarken aracın kendi kendine gaz vermesi

Geçmiş olsun,hayırlı olsun...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
      X