Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Viraj aydınlatma-geri viteste otomatik inen dikiz aynası- EDITION ELEGANCE 2013

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Viraj aydınlatma-geri viteste otomatik inen dikiz aynası- EDITION ELEGANCE 2013

Merhaba arkadaşlar.

Insignia mı almış bulunuyorum.

Aracım 2013 1.4 T EDITION ELEGANCE + STIL PAKET + SUNROOF + 18 Jant

Aracı almadan pek araştıramadım. Fotoğraflarda görünce ve bazı yanıltıcı ilanlardan sonra AFL var sanıyordum. Yokmuş. İlk Şoku atlattıktan sonra test sürüşü yaptığım araçlardaki özelliklerin bir çoğunun olmadığını farkettim,

,lik olarak viraj aydınlatma( sis farları ile ) ve geri vitese takınca otomatik hareket eden dikiz aynası istiyorum ancak bunların YAZILIMSAL olarak yapılıp yapılmadığını öğrenmem gerek. VAG grupta Nasıl gizli özellikler açılıyorsa Opel de de bu olmalı diye düşünüyorum. Değişik modülleri aracın sağına soluna taktırarak elektrik aksama müdahele etmek istemiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Fikrin kadar varsın!

Ynt: Viraj aydınlatma-otomatik inen dikiz aynası- EDITION ELEGANCE 2013

Aracınız hayırlı olsun. Opel'lerde viraj aydınlatması AFL+ fararın içindeki ekstra bir ampulle yapılmaktadır. Bundan dolayı aracınızdaki far grubunda bunu gerçekleştirmeniz mümkün değil. Otomatik hareket eden dikiz aynasından kastınız dikiz aynasının elektrikli olarak katlanması ise bunu dikiz aynası tuşunu aşağı doğru bastırarak yapabilrsiniz, ancak cosmolardaki gibi kontak anahtarından kapatma fonkisyonu yok.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Ynt: Viraj aydınlatma-geri viteste otomatik inen dikiz aynası- EDITION ELEGANCE 2013

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
      Aracınız hayırlı olsun. Opel'lerde viraj aydınlatması AFL+ fararın içindeki ekstra bir ampulle yapılmaktadır. Bundan dolayı aracınızdaki far grubunda bunu gerçekleştirmeniz mümkün değil. Otomatik hareket eden dikiz aynasından kastınız dikiz aynasının elektrikli olarak katlanması ise bunu dikiz aynası tuşunu aşağı doğru bastırarak yapabilrsiniz, ancak cosmolardaki gibi kontak anahtarından kapatma fonkisyonu yok.
      Teşekkür ediyorum.

Aslında ben derdimi anlatamadım, yazıyı tekrar düzenledim. Viraj aydınlatmayı bir çok markadaki gibi sis farları ile istiyorum, dikiz aynası ise geri viteste kaldırımı gösteren cinsten.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Ynt: Viraj aydınlatma-geri viteste otomatik inen dikiz aynası- EDITION ELEGANCE 2013

Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X