Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada boyasız göçük düzeltme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankarada boyasız göçük düzeltme

Merhaba arkadaşlar bu akşam dalgınlığım sebebiyle talihsiz bir olay yaşadım. oto yıkama istasyonunda aracımı yıkamaya çalışırken kaputuma yıkama tabancası çarptı minimal seviyede 2 göçük oluştu tam panjur ile ön kaputun birleştiği alında. büyük olan yerde kılcal catlak var düzeltebilirlermi bilmiyorum. Kastamonuda ikamet ediyorum ve buradaki ustalara güvenemiyorum. Bana yakın olarak Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Teşekkür ederim şimdiden.

(Yarın gündüz gözüne fotoğraf ekliycem)
    insignia 1.4T Edition Elegance

Ynt: Ankarada boyasız göçük düzeltme

Yorum

Geçmiş olsun. Autoking öneririm.

Yorum

Gecmis olsun

Kaputun uc kismindaki yerdemi yikama tabancasi ile bu hale geldi alala

Autoking iyidir ama sanayilerde cok basarili ustalar oluyor bence bir arastirin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Gecmis olsun

Kaputun uc kismindaki yerdemi yikama tabancasi ile bu hale geldi alala

Autoking iyidir ama sanayilerde cok basarili ustalar oluyor bence bir arastirin
          Teşekkür ederim abi. Kaputun uç kısmıda aynı anda oldu. Birazda uç kısım sıkıntılı. Alttan işlem yapılabilirmi bilmiyorum kaput kilidinin muhafaza bölümüne denk geliyor

Yorum

İnanılası zor bir hadise.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Valla inanılır gibi değil...Çok geçmiş olsun...

Yorum

Biraz sakarlığıma oldu. Tazik tabancasını tutmadan düğmeye bastım. Basınçla geldi kaputa indi koca demir şükür başka yerlere zarar vermeden kapattık ama iş işten de geçti yani.

Yorum

Yeni sanayide petlas bayisinin yanında Star OTO var, Mustafa Usta... Ona görün. Kastamonu ve hatta Ankara'da dahil çevre illerde onun gibisi yok. Bayram için memleketim Çanakkaledeyim. Kastamonudayken ufak bir çarpma ile bagaj kapağımda hafif göçük oldu. Bayram öncesi göründüm ustaya, Ekim ayının ilk haftasına randevu verdi. Kendisi Axa Sigortanın yetkili kaporta servisi aynı zamanda. Kastamonu'daki tüm galericiler bu usta ile çalışıyor. Piyasaya göre biraz pahalıdır işçiliği başkası misal 400 derse bu biraz daha fazlasını ister ve randevu vererek iş yapar ama onun gibisi nereye gidersen git yok. Pazartesi günü yeni sanayiye gidip yanına bir uğra, boşuna yorma kendini taa Ankaralarda.

Yorum

İyi usta demek için karşılaştırmak gerek ama önceden memnun olduğum bir usta var şaşmaz da. Uslu oto, Fast care yanı. Maps ta Fast care bul git, bitişiğindeki dükkan. Geçmiş olsun.
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Geçmiş olsun, internette bir araştırın GÖCÜK SİHİRBAZI ama size yakın şube var mı bilemiyorum.

Yorum

Gećmiş olsun. Bende biraz sakar oldugum icin gecenlerde bir forumda linkini attıgım adamı çok övmüşlerdi bende birgün ihtuyacım olabilir diye kartvizitini kopyalamıştım. Belki size yardımı dokunabilir benim şimdilik işim düşmedi çok sükür
                        2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Alim Ustayı bikaç forumda daha okudum tavsiyeler arasında. nöbet izninde işlemi yaptırmayı düşünüyorum Aykut şefimin tavsiyeside var Kastamonudaki ustaylada bi görüşmek istiyorum bakalım duruma göre. Hepinize teşekkür ederim gelişmeleri burdan yazarım tekrar.

Yorum

İşleniyor...
                          X