Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaza sonrası servis mi kaportacı mı sorunsalı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kaza sonrası servis mi kaportacı mı sorunsalı?

herkese iyi bayramlar öncelikle
    memlekete bayram için giderken cuma gece ışıklarda benim hatam sonucu otobüs yandan sürttü. Bayram öncesi Ordu opel servise götürdüm. Bayram sonrası getirin dediler ve 3 parçanın (tampon, çamurluk ve kapı) değişeceğini söylediler. Servisin bu tutumu aracıma yüklü bir hasar kaydı oluşacağı izlenimi uyandırdı bende. Bu da aracın değerini düşürecek ayrıca kasko yıllık ödememi artıracak.
    Sanayiye götürsem değişen sadece çamurluk olacak biliyorum ama özellikle kapıyı düzgün yapacaklarından şüpheliyim.
    Çevreye soruyorum kimi servis diyor kimi tamirci diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin görüşünüz nedir diye buraya yazıyorum.
    saygılar...
    http://i1152.photobucket.com/albums/...psrlj4jhfg.jpg
    http://i1152.photobucket.com/albums/...pshu463dyu.jpg

Ynt: kaza sonrası servis mi kaportacı mı sorunsalı?

O camurluk bile duzelip boyanabilir derim,kesinlikle sanayide hallettirin servis hepsine 5-6 bin tl cikartir buda o arabada satarken en az 2 parca degisimi ve hasar kaydi ile 7-8 bin tl daha dusuge gidee boya oldugunda bu maximum 1-2 bin tl altina gider diye tahmin ediyorum
    Kesinlikle sanayide saglam ustalara goturun
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Istanbulda buna benzer ve boya kalkmamis ise sadece gocuk duzeltme teknigi ile hallediyorlar
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Gecmis olsun

Suna dikkat edin sigortanizin bozulmasi sonucunda sigortanizdan ne kadar kaybiniz var sanayide yaptirirsaniz ne kadar kaybiniz var ona gore kiyaslama yapin her halukarda arac boyanacak ve boyali olacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler...
          Yarın sanayiye bir götüreyim. Kaskodan yaptırmayı düşünüyorum sanayiye de gitsem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmntskn
            Teşekkürler...
            Yarın sanayiye bir götüreyim. Kaskodan yaptırmayı düşünüyorum sanayiye de gitsem
            sanayide yaptırıp kaskoya ödetmek gibi bi opsiyon var mıymış? hiç duymamıştım.
            1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Var tabi. Arac kaportacıya çekilir. Exper gelir ve masrafı biçerler. Araç yapılır. Ödemeyi araç sahibi yapar. Sonra da sigorta araç sahibine ödeme yapar. Ben böyle yaptırtmıştımş.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benim Önceki aracım Astra'ya park halindeyken sol ön çamurluğa sürtmüşlerdi, yetkili servis değişim olacak dedi, karşı çıktım ve boyayla halletmemeleri halinde başka yere gideceğimi söyledim, boyadılar 1500-2000 tramer olacağına 500 oldu. Bence sizin durun için servisle konuşup çamurluk değişim diğer iki parça boyayla rahat kurtulur. Tabi ben sorun yaşamadım ancak yetkili servis kaporta işçiliği ile ilgili sıkıntılar olabileceği, özeldeki işçilik olmadığı anlatılıyor...

Yorum

Çok daha kötü bir hasarı 2 hafta önce kayınçom parç değiştirmeden düzeltme ile hallettirdi.İyi bir kapprta ve boyacı değişıme gerek kalmaksızın halleder.
                  Geçmiş olsun.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Tesekkürler. Bugun sanayiye ugradım sigortacımla da görüştüm. Orduda bir ustayla görüştük sanayide pazartesi günü gideceğim. Değişim olmadan halledecek.
                    İlginize teşekkürler...

Yorum

Geçmiş olsun....

Yorum

Geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ben olsam kapıya sadece boya, çamurluğa değişim isterdim, bence formu çok bozulmuş.
                          Sanayide parça değişimi yaptıracağınız zaman yan sanayi kullanmamalarına dikkat edin. Bizde Vectra'yı sanayide kaskodan yaptırmıştık, yan sanayi parça takmışlar.
                          InsigniaTEAM

Yorum

ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ve serviste yapmayı düşünüyordum. Ama servisin 3 parça değiştireceğiz demesi benim algımı bozdu. Ordu'da boyasız göçük düzeltmeyle uğraşan işinin ehli bir ustayı buldum ona bıraktım. Hiç değişim yapmadan yapacak ve kasko eksperinin hasara biçtiği fiyat 1265 tl. Servis en az 8000-10000 tl gibi bir hasar kaydı oluşturacaktı. Böyle küçük bir kazaya oldukça ciddi bir hasar kaydı. Şuan yapılıyor araç. Sigorta şirketi bir linea verdi 7 günlük. İnsignia'nın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Geçen babam da bu tespiti yaptı. Kendisi kamyoncu taksilerden çok anlamaz. 2010 bir akrabanın jettasına binmiş, içi dar ve kamyon gibi torpidosu var, konforlu değil felan diye şikayet ediyordu. Güle güle öldüm.
                            Araba ustadan çıkınca resimlerini eklerim.
                            Herkese kazasız sürüşler...

Yorum

İşleniyor...
                            X