Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Katlanır Ayna Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Katlanır Ayna Problemi

Herkese şimdiden sevdiklerinizle birlikte Mutlu huzurlu bayramlar diliyorum.

Tam THY yaptıklarım tarzında bi konu açmayı düşünürken bir problemle alakalı konu açmak zorunda kaldım. Artık baya baya nazar değdiğini düşünüyorum. Malum yarın bayram detaylı bir bayram temizliğinin ardından oto yıkamanın önünde araca kendim hızlı cila ve krom aksesuarlara ve jantlara all metal poolish uyguladıktan sonra tüm camları tekrar sidim çay içerken yıkamadaki insanların bariz ilgi ve söylemlerine maruz kaldım.

Gelelim soruna; eve geldiğimde aracı kilitleyip aynaları kumandadan kapatırken bi an sol ayna takılmış gibi geldi. Allah Allah deyip tekrar aç kapa yaptım bir sıkıntı görünmüyordu.Sonradan farkettimki sag ayna kapanmamış. Tekrar denedim ne kapanıyor ne açılıyor. tuşa basıp biraz elle desteklediğimde çok az hareket edip yine duruyor. Öyle öyle kapandı ama buseferde açılmıyor. En son açık bıraktım ama mekanik bi zorlanma yok zaten ayna motorundanda çalıştığında çıkan ses gelmiyor, elle dokununca az bi sesle hareket ediyor yine duruyor.

Probleme benzer sıkıntı yaşayan oldumu acaba? Birde eger motor bozulmuşsa çözüm aynanın komple değişmesi midir? Step yada servo nasıl bir motor varsa artık ayna içinde onun değişmesi mümkün olurmu?

2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Ynt: Katlanır Ayna Problemi

Önce bir her derde deva..)) wd 40 deneyin açma kapama kısmına aralara iyice bi sıkın.. muhtemelen düzelir.. yapamazsanız servise ugayın yağlatın ücret almazlar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Önce bir her derde deva..)) wd 40 deneyin açma kapama kısmına aralara iyice bi sıkın.. muhtemelen düzelir.. yapamazsanız servise ugayın yağlatın ücret almazlar..
      Bi deneyeceğim teşekkür ederim. Ama dediğim gibi mekaniksel bi durum yok gibi, motordan seste gelmiyor. sıkışma sürtme vs olsa motordan ses gelir zorlar ama açılmaz diye düşünüyorum.

Yorum

3 sene önce aynalardan biri katlanırken zorlanıyordu garantiden değişmiştim. ( iç aksam).. aslında hiç gerekte yokmuş..sonra yine aynı sıkıntı oldu garantide bitince wd 40 ı denedim düzeldi.. arkadaşın aracındada aynı durum oldu servise ugradık yağladılar düzeldi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yağlamak kesin çözüm
          2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
          NAMI DİĞER "GEMİCİK"
          '34 JU 7764'

Yorum

Tamponun altındaki siyah lip'i beğendim, orijinal gibi oturmuş
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ayna kapağını sökmeden yağlamak işe yararmı

Yorum

Bildiğim kadarıyla kapal acılmadan yağlanmaz.
                2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
                NAMI DİĞER "GEMİCİK"
                '34 JU 7764'

Yorum

Bugün itibariyle dıştan yaglama wd-40 kullanımı sonucu sorun çözülmüş gibi duruyor. Bi problem yok gibi şuan. Sol aynayada uyguladım bakalım tekrarlamaz inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Tamponun altındaki siyah lip'i beğendim, orijinal gibi oturmuş
                    Siyah lip internetten Ezlip diye aldığım bir ürün özenle yapıştırdım ancak tamponun altındaki ek uçlarında boşluklar oldugu için tam tutmadı geri attı. Bende söktüm bi süre sonra fiber olan eke silikonla tekrar yapıştırmayı düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X