Arkadaslar,araniza yeni katildim,dun ilk defa opel sahibi oldum,2016 cosmo 1.6 dizel otomatik satin aldim,cozemedigim bir sikintim var. aracta cevre gorus paketi oldugu soylendi,on panjurda radar gibi olan kutu var,direksiyondada solda 4 adet dugme var.dun araci 500 km kullandim aracin hiz sinirlandirmasi calisti,serit degisiklik uyarisi calisti,ancak adaptif hiz sabitlemeyi calistiramadim adaptif hiz sabitleme dugmeye basinca beyaz gosterge cikiyor fakat hic bir sey yapamiyor ustteki dugme hic çalismiyor,araci ilk calistirdigimda servis,on carpisma hazirligi altindada kapat diger uyaridada servis, uyarlamali surus kontrolu, kapat seklinde yazi cikiyor .radyo ekraninda ayarlarda carpisma onleme sisteminide actim fakat calistiramadim ,bu konuda yardimci olabilecek varmi simdiden tesekkur ederim
Arkadaslar,araniza yeni katildim,dun ilk defa opel sahibi oldum,2016 cosmo 1.6 dizel otomatik satin aldim,cozemedigim bir sikintim var. aracta cevre gorus paketi oldugu soylendi,on panjurda radar gibi olan kutu var,direksiyondada solda 4 adet dugme var.dun araci 500 km kullandim aracin hiz sinirlandirmasi calisti,serit degisiklik uyarisi calisti,ancak adaptif hiz sabitlemeyi calistiramadim adaptif hiz sabitleme dugmeye basinca beyaz gosterge cikiyor fakat hic bir sey yapamiyor ustteki dugme hic çalismiyor,araci ilk calistirdigimda servis,on carpisma hazirligi altindada kapat diger uyaridada servis, uyarlamali surus kontrolu, kapat seklinde yazi cikiyor .radyo ekraninda ayarlarda carpisma onleme sisteminide actim fakat calistiramadim ,bu konuda yardimci olabilecek varmi simdiden tesekkur ederim
Görünüşe göre arıza var, servise gösterin derim.
Araç 2016 olduğu için 2.el olduğunu düşünüyorum, sensör ön panjurda olduğu için önden bir temas olduysa sensör arızalanmış olabilir. Yada tampon sökülüp takılmıştır ama soketini takmamışlardır böyle basit birşey de olabilir
acc yi açtığınızda solda aşağı yukarı çektiğimiz bir düğme var yatay yüzeyli, onu aşağı çekerseniz hız göstergeniz yeşil çerçeveyle kaplanır ve acc devreye girer, aynı düğmeyi aşağı yukarı çekerek ulaşılacak hızı set edebilirsiniz. sanırım acc yi açıp bu düğmeyi aşağı bir tık çekmediniz. tüm bunları yapıp yine devreye almıyorsanız akü kutup başını söküp 10 dakika kadar bekleyin. tekrar takın ve deneyin.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Soldaki dugmeyi cok denedim ancak calismadi,kutup basini cikardim ancak alarm otunce 3_5 saniye sonra tekrar taktim degisen birsey olmadi,dun servise goturdum,bugun aradilar,on tamponu sokmusler tamponda ufak rutus boyalar gosterdiler,kaporta hasari yoktu anlasilan tampondan ufak bir carpma olmus,ondeki radarda hasar gozukmuyordu ancak piminin birisi yerinden oynamisti,serviste usta ugrasacak bakalim ne olacak hakkimizda hayirlisi.
Geçmiş olsun, ciddi bir problem olmadığına sevindim.
Sizden önceki sahibi demek ki yaptırmaya gerek görmemiş.... Şaka gibi milletiz, hayatımız "sahip olmak" üzerine kurulu... Sahip olduktan sonra bir çok şeyi kullanmıyoruz bile. Sahibinden.com'da emniyet kemeri tokası kullanan E sınıfı Mercedes'ler gibi...
Aynen oyle,ben guvenlik sistemli arac almak icin ankarayi birakip 500 km yol gittim,ailem ankarada arac kalmadi nerelere gidiyorsun diyordu dinlemedim gittim aldim,iyikide almisim,sistemin calismasi guzel oldu ,yogun trafikte biraz zor gibi ancak sakin trafik ve uzun yolda zevkli bir sistem gibi geldi,iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.
Yorum