Arkadaşlar adaptif cruise control insignianın hangi donanımında var? Cosmo+ Stil pakette mi? 2013'de makyajdan sonraki cosmoların hepsinde var mı yoksa 1.6 cdti cosmo ile mi insignia'ya geldi?Adaptif cruise control dışarıdan nasıl anlaşılır,düğme vs?Yoksa sadece kullanımda mı belli olur?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Adaptif cruise control
Collapse
X
-
Ynt: Asaptif cruise control
Çevre görüş paketi 2 ile alınabilir.. opsiyonel bir paket.. çevre görüş paketi 2 de adaptif hız sabitleme yanında ısı yalıtımlı ön cam , takip mesafe göstergesi , şerit takip uyarı sistemi, çarpışma önleyici fren sistemi, trafik işaret tespit sistemi, çarpışma ikazı vs.. olması gerekir..
-
Teşekkürler cevaplar için.2013 den itibaren opsiyonel olarak var mıydı yoksa hangi yıldan itibaren var? İlk resimdeki makyajsız, ikinci resimdeki makyajlı çünkü.
Ön ızgara full krom çıta değil ise adaptif var demek mi oluyor? Yoksa 'resimlerdeki gibi ön ızgaralar' olup da adaptif olmayan insignia var mı?
Yorum
-
ön panjurda krom olmayan bölgedeki farklı bir kutu görüntüsü olan kısım radar sisteminin olduğunu anlamına gelir (adaptif cruse) var demektir ilk makyajlı kasa insignialar çıktığında opsiyon olarak alınabiloyordu aracım 2014 model ben almıştım severek kullanıyorum, tavsiye ederim1.6 SIDI
Yorum
-
Ynt: Adaptif cruise control
Dışarıdan bakınca ön panjur daki siyah bölgenin olması,... İçeriden bakınca direksiyon üstünde, sol tarafta yer alan 4 lü tuş takımı var. Bunlardan ust tarafta yer alanda birbirini takip eden iki aracın olduğu bir resim varsa acc vardır.
.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87749903/detay
.
Bu ilanda direksiyonun yakın çekim fotoğrafı var. Orada bahsettiğim tuş görülüyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Bende öğrenmiş oldum, eğlenceli bir özellik. Aklıma birşey takıldı, diyelim devreye aldık ve yolda gidiyoruz Önümüze araba çıktı hızımız 130 kendisi frenleyerek 80'e kadar geldi önümüzdeki araba çekildi. İşte tam sormak istediğim burası; araba eski hızına ulaşmak için birdenmi gazlıyor yoksa ağırdanmı alıyor? İvmelenmede ki 4.000-5.000 D/dk bu tarz bir devir mi çeviriyor?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxBende öğrenmiş oldum, eğlenceli bir özellik. Aklıma birşey takıldı, diyelim devreye aldık ve yolda gidiyoruz Önümüze araba çıktı hızımız 130 kendisi frenleyerek 80'e kadar geldi önümüzdeki araba çekildi. İşte tam sormak istediğim burası; araba eski hızına ulaşmak için birdenmi gazlıyor yoksa ağırdanmı alıyor? İvmelenmede ki 4.000-5.000 D/dk bu tarz bir devir mi çeviriyor?insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Ön ızgarada arasındaki kareye benzer radar bölüm radar anteninin olduğu bölüm. Aynı zamanda bi çok görevi var o radarın. Özelliklee çarpışma önlemi sistemine maşaallah diyoruö bu kadar başarılı çalışır. Anında öndeki aracın sizi tehlikeye sokacağını anlıyor ve uyarıyor. Mükemmel ötesi. Sizi resmen bir el gibi uyandırıyor insanı tehlikeye karşı. Bu arada bugun çatalcadan üçüncü köprüye gittim. Yaklaşık 50 km Active Cruse ile gittim. Yol bitmese yollar hep öyle olsa sabaha kadar insan inmek istemiyor arabadan.
Araç takip mesafenizi yakın orta uzak olarak ayarlamanaza göre frenlemesini ayarlıyor. Önünüze araç geçerse frenlemeye başlar, ani geçişlerde sert fren yapıyor. Önü açılınca set ettiğiniz hıza bir an önce çıkmak için seri şekilde gazlıyor. Trafikte tavsiye edilmesede bilmekte fayda var kırmızı ışıklarda örneğin önünüzde araç durursa sizin araçta duruyor kalkışıda kendisi yapıyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum