Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Silecek fıskiyesi su atmıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Silecek fıskiyesi su atmıyor

Selamlar herkese,
    Forumda aradım ama tam anlamıyla bulamadım,
    Aracımın sağ silecek fıskiyesi su atmıyor, gözle kontrol ettim ancak herhangi bir tıkanıklık da görünmüyor. Fıskiyeye su getiren hortumun yerinden çıkmış olabileceğini düşündüm ama hortumun nerede olduğunu bilmiyorum. Kaputu açıp baktığımda bulamadım, sanırım (yanlış sanıyor da olabilirim) fıskiyenin monte edildiği bakalitin altında, peki oraya nasıl ulaşacağım, veya yanlışsa doğru yerdeki hortuma nasıl ulaşacağım
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Ynt: Silecek fıskiyesi su atmıyor

Yok mu fikri olan

Yorum

Eğer sürekli çeşme suyu kullandıysanız hortum kireçten kapanmış olabilir.Arkadaşın astra j arka cam fıskiye hortumu bu nedenle tıkanmıştı.Hortumların tam yerini hayal edemedim ben,aracı olan arkadaşlar yol gösterir.Yada sanayide 10 dakikada özel bir serviste söktürebilirsiniz.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Teşekkürler hocam,
        aracım 2 aydır bende, hep hazır su ve konsantre sonax cam suyu kullanıyorum. benden önceki sahibi de titiz biriydi. Kireçle ilgili olmayabilir o yüzden.
        Yarın gideceğim sanayiye bakalım, dediğiniz gibi kısa süreli bi iş olduğunu düşünüyorum.

Yorum

Sorunumu bugün hallettim. Silecek fıskiyesinin monte edildiği bakalit aksam, altında bulunan 2 adet klips ayrılarak sökülüyor. Buradan hortuma ulaşmak mümkün. Ancak bende sorun hortumda değil fıskiyede çıktı, değişimle sorun çözüldü. Tabi inşallah kimsenin başına gelmez ama gelirse faydalı olur umarım.

Yorum

İşleniyor...
          X