Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turbo sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turbo sesi

Aracim 1.4 t geçtiğimiz cuma aracın turbosu garantiden değişti. Ancak araç 1. Viteste turbodan sanirim ugultu gibi vuuv tarzinda kısa süreli ses geliyor. Diğer vitesler de ve 1. Vitesi yüksek devirlerinde yok. 1000 devirle 2000 devir aralığında gelen bir ses problem nedir acaba servis uzak olduğu için goturemedim daha

Ynt: turbo sesi

Normalde ayağını gazdan çekince o ses gelir. Turbo yeni olduğu için siz seslere yoğunlaşıyorsunuz. Umarım Bahsettiğiniz şeyle benim anladığım aynıdır. Olmazsa sesi kaydedin dinlemek için.

Yorum

Gaza basdigim esnada geliyor. Sanki turbo devreye girerken yapıyor. Ama diğer yüksek devirlerde ve diger viteslerde bu durum yok. En iyisi servisi arayip sorayım bi

Yorum

Merhaba benim arabamda i signia 2.0 140 pies sport tourer 1700 ile 2000 devir arasinda bende islik sesi gibi ses var araba 2014 model bende killandim ama herkes normal diyor .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
          Merhaba benim arabamda i signia 2.0 140 pies sport tourer 1700 ile 2000 devir arasinda bende islik sesi gibi ses var araba 2014 model bende killandim ama herkes normal diyor .
          Sizdeki ses normal, sıkıntı yok :-))

Yorum

tesekkür ederim rahatladim :-)

Yorum

İşleniyor...
            X