Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Radyo ve telefon sesi ayarı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Radyo ve telefon sesi ayarı?

Merhaba arkadaşlar
    Sizlere ilginç bir sorunumu anlatmak istiyorum.
    Aracıma telefonumu kablo ile bağladığımda ( Apple 6 plus ) haritaları açıp ayarladığım rotaya doğru ilerlerken radyo dinlemek istediğim de radyoyu açıyorum. Fakat navigasyonun sesini istediğim yüksekliğe getiremiyorum. Gerek telefondan gerekse direksiyon kumandasından yahut araç ekranı üzerindeki ses tuşlarından sesi açmak istediğimde illa ki radyonun sesi açılıyor. Radyonun sesini sonuna kadar kısıp, bizim siri hanımın konuşmasını beklemekten başka bir şey yapamıyorum. siri konuşurken sesi açmak istediğimde yine radyonun sesi açılıyor.Bazen de siri yol tarifi verirken ses açma yaptığımda araç ekranında konuşma sesi beliriyor iş o zaman ayar yapıyorum Ama o konuşma sesini her zaman kabul etmiyor illa ki radyo sesi yükseliyor. siri konuşurken denk getire bilene aşk olsun. Bu iki sesi birbirinden ayrı ayrı ayarlamanın bir yolunu bir türlü bulamadım. Eski aracımda (Toyota corolla )navigasyonu açtığımda aynı anda müzik dinlerken sesli komut geldiğinde radyonun sesini kısıyordu.
    Sonuç olarak haritalar devredeyken radyo dinlersem sesler hem birbirine karışıyor. Hemde ses açmak yada kısmak istersem illa ki radyo sesi alçalıp yükseliyor. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Aklıma takılan diğer konu ise Aracımda ki usb girişine telefonumu bağladığımda Flaş belleği taka bileceğim yer kalmıyor. 2 girişli usb çoğaltıcılar dan alsam birine telefonumu diğerine de flaş belleği taksam iksini de aynı anda kullana bilir miyim ?

Ynt: Radyo ve telefon sesi ayarı?

evet belki çözüm olur ama sirinin konuşmasını beklemeyin. siz siriyi konuşturun ve sesi açın.

çoğaltıcı ile ilgili daha önce konuşulmuştu ama normal çoğaltıcı takılınca car play çalışmıyordu sanırım. Apple için üretilen Lightning kablosu destekleyen 3.0 h versiyon bir çoğaltıcı çözüm olacaktır. denendimi bilmiyorum ama ben android geçişi yapacağım için üstünde durmadım.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

3 değişik marka ve model usb çoklayıcı denedim sonuç hüsran. Carplay çalışmıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
        evet belki çözüm olur ama sirinin konuşmasını beklemeyin. siz siriyi konuşturun ve sesi açın.

çoğaltıcı ile ilgili daha önce konuşulmuştu ama normal çoğaltıcı takılınca car play çalışmıyordu sanırım. Apple için üretilen Lightning kablosu destekleyen 3.0 h versiyon bir çoğaltıcı çözüm olacaktır. denendimi bilmiyorum ama ben android geçişi yapacağım için üstünde durmadım.
        Siri nin konuşmasından kastım yol tarifi yapması. Yıllık izinde olduğum için Marmaris , Konya , ve şu an Ankara dayım bütün bu yollarda mecburiyetten haritaları kullanmak zorundayım. Uzun süreli yol tariflerinde kurcalamak için zamanım oluyor lakin şehir içi kullanımda oldukça zorlanıyorum.Umarım yakında çözüm bulurum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myurumez
          3 değişik marka ve model usb çoklayıcı denedim sonuç hüsran. Carplay çalışmıyor.
          O zaman denemeye devam
          İlgine teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
          X